1
Automotive Diamonds

De jacht op
Diamonds
begint in uw garage

Automotive Diamonds met Philips


Kiezen voor Philips loont meer dan ooit. Vanaf september 2014 zijn wij aangesloten bij automotive Diamonds, een populair loyaliteitsprogramma dat garages beloont wanneer in hun werkplaatsen producten van de beste kwaliteit worden gebruikt. Meld u aan voor het programma, verzamel punten via onze producten en reserveonderdelen en wissel deze vervolgens in voor een brede reeks geschenken.

 

Het programma, waarbij meerdere partners zijn aangesloten, is werkzaam in heel Europa. Philips is partner in Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechische Republiek, Estland, Nederland en België.

automotive Diamonds logo

Ontvang GRATIS 250 Diamonds dankzij Philips Automotive


En er is nòg een goede reden om meteen te beginnen met uw jacht op Diamonds. Meld u aan met onze promotiecode 1259ED en u krijgt onmiddellijk 250 Diamonds bijgeschreven op uw account. Zorg dat u de kans niet mist en meld u vandaag nog aan.

 

Doe nu mee

TRW hunt for diamonds Sam Zeigefinger

Beloon uzelf en uw bedrijf


Het meerendeel van alle reserveonderdelen die door garages en werkplaatsen worden besteld, vallen nu onder het programma. Als u eerder ook al koos voor Philips, maakt het meedoen met automotive Diamonds nòg lonender. De Diamonds die u verzamelt, kunnen worden ingewisseld voor allerlei soorten geschenken, van fitness- en beautyproducten tot en met technologische hoogstandjes, gadgets en spullen voor uw interieur. Verzamel eenvoudig de etiketten van onze deelnemende producten en stuur die naar automotive Diamonds. U krijgt vervolgens het aantal verzamelde Diamonds bijgeschreven op uw account. En aangezien nog altijd geldt ´Diamonds are forever´, kunt u ze wanneer u wilt inwisselen voor het droomgeschenk naar eigen keuze.
Automotive Diamonds Rewards Shop
WhiteVision H7

WhiteVision H7

12972WHVSM

Voeg een intens witte Xenon-look toe aan de koplampen van de auto van uw klant met Philips WhiteVision-lampen. Uw klant profiteert van een eersteklas rijervaring in het donker en u schrijft 15 Diamonds bij op uw account.
Xenon Vision

Xenon Vision 

D2S 85122VIC1

Vervang nu met Philips Xenon Vision slechts een enkele koplamp. Deze zal niet opvallen ten opzichte van de kleur van de niet vervangen lamp. Een absolute meerwaarde voor uw klanten en 40 Diamonds voor u.
MDLS

MDLS

LPL263MODX1

“Defeat darkness” met ons multidirectionele LED verlichtingssysteem (MDLS). Met deze robuuste, krachtige lichtbron kunt u écht handsfree werken met een optimaal, schaduwvrij zicht. Wordt geleverd met 80 Diamonds.