spencer®

Philips biedt binnenkort de spencer® aan

 

Philips heeft haar activiteiten rondom Medido overgedragen aan Innospense B.V. Nog dit jaar verwachten wij met een volgende generatie medicijn dispenser te komen, aangepast aan de wensen van deze tijd. Hou onze website in de gaten voor updates.

Gemakkelijk te gebruiken: De spencer® is gemakkelijk te bedienen en begeleid u bij iedere stap. Uw medicijnen worden aan de deur geleverd in een speciaal ontworpen vulling die simpel in de spencer® geladen kan worden. 
Medicatieveiligheid voorop: Met de spencer® kunt u erop vertrouwen dat u de juiste medicatie op het juiste moment inneemt. Zowel bij het laden van de vulling als bij de uitgifte van de medicijnen vindt er een controle plaats. 
Verbonden oplossing: De spencer® is onderdeel van een bredere zorgoplossing en is verbonden met de apotheek, die altijd bereikbaar is voor uw vragen. Met de spencerAssist® app kan uw familie en de zorgmedewerker betrokken worden. Wanneer u vergeet om u medicatie in te nemen, dan zal uw zorgnetwerk contact met u opnemen.