Partnerships

 

 

 

 

 

 

 

 

Along a healthier future creation

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Onze missie voor het creëren van de toekomst van de gezondheidszorg heeft alleen kans van slagen als we partnerschappen aangaan met vooruitstrevende organisaties en mensen overal ter wereld die dezelfde visie delen. Met onze partners kijken we verder dan de technologie, naar de perspectieven van de mensen in het hart van de gezondheidszorg, en co-creëren we mogelijkheden om de manier waarop zorg wordt ervaren en geleverd te wijzigen.

 

Lees meer over onze strategische samenwerkingsverbanden met toonaangevende vernieuwers in de gezondheidszorg

Georgia Regents Medical Center

Georgia Regents Medical Center

Georgië Regents Medical Center (GRMC) is een meerjarig, transformationeel samenwerkingsverband met Philips aangegaan om innovatieve en betaalbare patiëntgerichte zorg mogelijk te maken.

 

Samen creëren we een nieuw model dat gericht is op de huidige en toekomstige klinische, operationele en technologische behoeften van de vele faciliteiten van GRMC, waar gezamenlijk vier tot zes miljoen mensen gebruik van maken.

Universitair Medisch Centrum Utrecht, Zürich University Hosptial

Universitair Medisch Centrum, Utrecht, Zürich University Hospital

De samenwerking van Philips met medische centra in Zürich en Utrecht transformeert cardiologische en oncologische zorg. Door technologische ontwikkelingen op het gebied van beeldvorming en beeldgeleiding, stellen we chirurgen in staat minimaal invasieve procedures uit te voeren in plaats van open chirurgie. In sommige gevallen is er zelfs helemaal geen ingreep nodig.

Ministerie van Volksgezondheid Saoedi-Arabië

Ministerie van Volksgezondheid Saoedi-Arabië

Samen met het Ministerie van Volksgezondheid brengen we complexe, ultramoderne beeldvormingsinformatiekunde naar het Koninkrijk Saoedi-Arabië. Tegenwoordig voorzien ziekenhuizen in Saoedi-Arabië efficiënt in de behoeften op het gebied van radiologie als volledig gedigitaliseerde, patiëntgerichte instellingen die via netwerken met elkaar zijn verbonden.

Wat is trending

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.