Medisch Perspectief

Affiniti nu ook op de Nederlandse markt

De Affiniti is er voor cardiologie, obstetrie en gynaecologie, maar ook voor algemene diagnostiek.

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens

Multifunctioneel is hij. Verrijdbaar, ergonomisch en compact en met een groot draaibaar LCD-scherm. De nieuwe Affiniti is een uitgebalanceerde oplossing voor de radioloog die hoge eisen stelt aan ultrasone beelden én gebruiksgemak.

Het is verleden tijd: nét buiten de reikwijdte werken, vaak op toetsen drukken, lang moeten wachten. Met de Affiniti heeft Philips een toestel op de markt gebracht dat de gebruiker veel comfort biedt en veel keuzemogelijkheid in extra opties. Het combineert de mogelijkheid een snelle en betrouwbare diagnose te stellen met een paar fysieke eigenschappen die elke radioloog of laborant zal omarmen.

 

Het bedieningspaneel is instelbaar op iedere gewenste hoogte en is ergonomisch ingericht. De werking van de Affiniti is zo logisch dat iedereen hem supersnel kan bedienen. Zo is de toegang tot kritische klinische functies snel en de workflow dus groot. Er kan meer aandacht naar de patiënt omdat er minder handelingen nodig zijn om ultrasone beelden te krijgen. De Affiniti is compact, zodat hij ook in krappe ruimtes past, maar dankzij het 180° draaibare scherm is vanuit elke hoek het beeld perfect te zien. Het toestel is met iets meer dan 80 kilo licht en toch zeer stabiel en heel soepel te verrijden. Ook is het stil en energiezuinig. Bovendien produceert het weinig warmte, wat vooral in kleinere kamers erg prettig is. Degelijk is hij ook: de Affiniti kan veelvuldig gebruik gemakkelijk aan. Een ideaal high-end-apparaat voor een drukke radiologieafdeling.

 

De Affiniti is er voor cardiologie, obstetrie en gynaecologie, maar ook voor algemene diagnostiek. Hij levert maximale uptime en heldere beelden met een scherpe detaildefinitie. Gebruikers kunnen zonder training een onderzoek uitvoeren. Zeer gebruiksvriendelijk dus.

 

Affiniti ultrasound systemen

Affiniti 70

 
 • It understands your every day
 • Designed for balance
 • Workflow meets wow
 • Performance you can see


  Bekijk product

Affiniti 50

 
 • Designed for balance
 • Workflow meets wow
 • Performance you can see
 • Comfort meets competence


  Bekijk product

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.