DoseWise

Risicobeheer voor patiënt en personeel

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens

DoseWise-oplossingen bieden innovatieve technologieën en diensten voor een beter beheer van de blootstelling aan straling voor medische doeleinden, voor zowel patiënten als zorgverleners.

Maak kennis met de Philips DoseWise Portal

Neem het heft in handen - beheer het stralingsrisico, bevorder de veiligheid en werk vol vertrouwen met DoseWise Portal.

 

DoseWise Portal is een webgebaseerde, leveranciersonafhankelijke, kant-en-klare softwareoplossing voor stralingsdosis-beheer waarmee u door middel van rapporten op maat, waarschuwingen en geavanceerde analyses inzicht kunt krijgen in de toepassing van straling binnen uw instituut.

 

 

Onze partners bespreken het belang van dosisbeheer

Een hoogwaardige onderzoekservaring bieden

Dr. Christoph Wald van het Lahey Hospital and Medical Center bespreekt het belang van standaardisatie in platforms, technologen en protocollen.

Risico's en voordelen tegen elkaar afwegen - het onderzoek verbeteren


Technologische ontwikkelingen laten zien hoe belangrijk beeldvorming kan zijn voor het stellen van een betrouwbare diagnose en het bepalen van de juiste behandeling. Toch blijft het risico van blootstelling aan straling voor verontrusting zorgen. Aangespoord door nieuwe wetgeving en de betrokkenheid van het publiek pakt de gezondheidszorgsector het dosisbeheer aan.
 

radiation-dose

Onze oplossingen zijn DoseWise


De functionaliteit en mogelijkheden van DoseWise zijn in veel van onze beeldvormingsoplossingen geïntegreerd.

Computertomografie

Een reeks gepersonaliseerde hulpmiddelen voor dosisbeheer levert vrijwel ruisvrije beelden en geeft verborgen informatie weer.

+ CT scanners

+ Beeldkwaliteit en dosisbeheer

+ Klinische CT-hulpmiddelen

Interventionele röntgenologie

Met behulp van Live Image Guidance en ClarityIQ-technologie wordt een uitstekende zichtbaarheid behaald bij een lage röntgenosis.

+ Allura Clarity met ClarityIQ

+ Veradius Neo mobiele C-arm

Mammografie

Single-shot spectrale beeldvorming met unieke Philips-technologie voor het tellen van fotonen biedt een uitstekende dosisefficiëntie.

+ MicroDose SI

Diagnostisch röntgensysteem

Er is aandacht voor dosisbeheer in hulpmiddelen voor beeldverwerking en workflowverbeteringen, van DR-ruimten tot mobiele systemen.

+ DigitalDiagnost

+ MobileDiagnost wDR

Moleculaire beeldvorming

Met iteratieve reconstructietechnieken en gepersonaliseerde acquisitiebesturing wordt een hoge beeldkwaliteit bereikt bij een lage dosis.

+ Vereos PET/CT

+ Ingenuity TF PET/CT

+ BrightView XCT

Realtime dosisfeedback

 

Bescherm uzelf tegen blootstelling aan straling. Draag uw persoonlijke dosimeter en lees meteen uw blootstellingsniveau af. Het DoseAware realtime dosismeetsysteem verhoogt het stralingsbewustzijn en stimuleert zo een gezonde werkwijze.

 

DoseAware Xtend wordt rechtstreeks geïntegreerd met de Allura FlexVision XL-monitor, zodat u de blootstelling van het personeel tijdens een procedure kunt volgen. Aan het einde van de procedure wordt de cumulatieve dosis röntgenstraling weergegeven waaraan elk teamlid werd blootgesteld.

"DoseAware is een van de belangrijkste hulpmiddelen om de beroepsmatige blootstelling aan straling van artsen en andere medewerkers in de medische sector bij te houden. Deze methode voor het bewaken van het blootstellingsniveau is veel  eenvoudiger en praktischer dan conventionele methoden. Het creëren van een betere werkomgeving is niet alleen ethisch juist, het is ook onze plicht."

J. Kiah, MS, RN, laboratoriummanager

Director Cardiac and Vascular Services
Baptist Cardiac & Vascular Institute, 
Miami, VS

Informatiebronnen

Gerelateerde evenementen

Wat is trending

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.