Een andere kijk op zorg

#YoungWEF:   

Maak kennis met Jason, onze ‘Future Innovation Leader’ 

Frans Van Houten

“Kinderen hebben vaak te gekke ideeën, maar hoe vaak krijgen ze de kans die te delen met mensen die deze ideeën kunnen realiseren? Om aan een duurzamere en gezondere toekomst te bouwen en in te spelen op de behoeften van jongere generaties, is het essentieel om naar hen te luisteren.

 

Tijdens het World Economic Forum (WEF) 2017 in Davos hebben we naar toekomstige generaties geluisterd door hen twee vragen te stellen: hoe denk je dat de gezondheidszorg van de toekomst er uit zal zien, en wat is goed leiderschap? De filmpjes die we maakten, hebben geleid tot gesprekken met kinderen van over de hele wereld en hebben ouders aangezet om de ideeën en vragen van hun kinderen over de toekomst, leiderschap en de gezondheidszorg van de toekomst te delen.

Video thumbnail image

 

We hebben veel fantastische ideeën gezien die ons aan het denken hebben gezet, maar één idee sprong er uit: dat van de negen jaar oude Jason Ruys, die ons vertelde over zijn idee voor de Health Stick – een apparaat dat gebruikmaakt van röntgentechnologie om schadelijke bacteriën op de huid op te sporen en te elimineren.

 

Omdat we door zijn idee waren geïnspireerd, hebben we hem een dag bij Philips uitgenodigd als ‘Future Innovation Leader’, en hebben we hem een platform gegeven om te praten met de degenen die de zorg van de toekomst vormgeven.

 

Zo maakte Jason kennis met Philips-CEO Frans van Houten, Liat Ben-Zur (Senior Vice-President en hoofd van de afdeling Connected Digital Propositions & Platforms) en Blake Cahill (Senior Vice-President en internationaal hoofd van de afdeling Digital Marketing & Media) om te praten over de toekomst van de gezondheidszorg en om zijn idee over de Health Stick te delen.

 

Onze hoop is dat we, door vandaag te luisteren en verantwoord leiderschap te tonen, met elkaar kunnen zorgen voor een gezondere en duurzamere wereld van morgen en gezamenlijk nieuwe innovaties kunnen introduceren – misschien wel de Health Stick van Jason!

 

Wij geloven dat er altijd een manier is om het leven te verbeteren. Daarom ontwikkelen we zinvolle innovaties voor elke fase in je leven. Ontdek meer philips.nl/innovationandyou

youngwef m midden
Frans Van Houten

Frans van Houten

CEO Koninklijke Philips N.V.

Frans van Houten startte in 1986 bij Philips, na verschillende functies in binnen- en buitenland werd Frans van Houten in april 2011 benoemd tot bestuursvoorzitter van Philips.

 

Volg Frans Van Houten

LinkedIn

Gerelateerde artikelen

Het roer moet om

Het roer moet om

Wacht niet op verandering, maar wees zelf de verandering

Wacht niet op verandering, maar wees zelf de verandering

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.