Werken bij
Philips Healthcare

innovation-and-you
Speel video

Tegemoet komen aan de behoeften van patiënten en artsen over de hele wereld


De kwaliteit van leven van mensen verbeteren

In dit tijdperk van individuele medische zorg spelen geavanceerde diagnostische tests en genetische profilering een steeds belangrijkere rol. Ten aanzien van de zorgresultaten is dat een fantastische ontwikkeling. Maar het betekent wel dat diagnose en behandeling steeds complexer worden en sterker afhankelijk worden van technologie. Daarom combineren we klinische expertise met menselijke inzichten om oplossingen tot stand te brengen die gericht zijn op een betere kwaliteit van leven.


Unieke medische oplossingen
Wij spelen een steeds grotere rol in de cardiologie, oncologie en vrouwengezondheidszorg, en bieden innovaties op alle relevante gebieden, van ziektepreventie en screening via diagnose en behandeling tot therapiebewaking en ziektebegeleiding. Of het nu in de artsenpraktijk is, in het ziekenhuis of thuis: de unieke medische oplossingen die jij helpt ontwikkelen, zullen de kwaliteit en werkstroom van patiëntgegevens en de klinische besluitvorming optimaliseren.

 

Je eigen weg uitstippelen
Een carrière bij Philips Healthcare betekent niet dat je vastzit in een kantoor of laboratorium. De manier waarop wij ons inzetten om tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van patiënten en artsen, betekent dat je met echte mensen te maken hebt en inzicht krijgt in hoe ze in elkaar zitten, hoe ze zich voelen en wat er nodig is om hun dagelijks leven te verbeteren. Je ontwikkelt tevens een fascinerend perspectief op de internationale zorgmarkt, terwijl je in een tijdperk van individuele geneeskunde je eigen individuele carrière uitstippelt.

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen