Werken bij Philips Personal Health

innovation-and-you
Speel video

Tegemoet komen aan de behoeften van mensen op het gebied van persoonlijke gezondheid en welzijn


Zorgen voor een optimale gebruikerservaring

De consumenten van nu richten zich steeds vaker op hun eigen persoonlijke gezondheid en welzijn – en die van hun gezin. Of het nu gaat om ontspannen naar muziek luisteren, actief zijn in de sportschool, jezelf verzorgen of de baby voeden, de consument wil geavanceerde en toch gebruiksvriendelijke oplossingen die zorgen voor een optimale gebruikerservaring. Daarbij gaat het om een wereldwijd fenomeen waarbij veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen.

 

Tot de verbeelding spreken
Werken bij Personal Health betekent dat je je in het brandpunt begeeft van de zogenaamde FMCG-markten: Fast-Moving Consumer Goods. We introduceren zinvolle innovaties die trendsettend zijn, die de eindgebruiker een ongeëvenaarde ervaring bieden, die tot de verbeelding spreken en mensen meer laten genieten, en die bijdragen aan onze groei.

 

Een carrière met talrijke mogelijke richtingen
Je carrière bij ons kan je in tal van mogelijke richtingen voeren: naar praktisch elk werelddeel, naar de commerciële organisaties en Business Groups die de drijvende kracht achter onze onderneming vormen (Health & Wellness, Domestic Appliances, Coffee en Personal Care), of naar gecentraliseerde functies – van ontwerp en HR tot strategiebeheer – waar je je kennis kunt toepassen. De keuze is aan jou!

Philips News feed

Philips Social Feed

Veelgestelde vragen over carrière bij Philips

Hier vind je een lijst met de veelgestelde vragen over werken bij Philips. Je vindt wellicht je antwoord hier al onder. Zo niet, voel je dan vrij om je vraagt te stellen via ons contactformulier.

 

Ga naar veelgestelde vragen