Een andere kijk op zorg

Innovation that matters to you

Het zorglandschap verandert, en wij veranderen mee

Zorgorganisaties hebben vandaag de dag te maken met sterk veranderlijke, complexe omstandigheden. Voortschrijdende technologische vooruitgang en nieuwe bedrijfsmodellen brengen zowel uitdagingen als kansen met zich mee. Om de zorgverlening te optimaliseren, moeten dergelijke organisaties adequaat reageren op deze steeds veranderende omstandigheden en hier flexibel mee omgaan.

Van B2B…

Als leverancier van zorgoplossingen beseffen we maar al te goed dat wij mee moeten veranderen. De traditionele benadering van maken/verkopen/afleveren is niet meer voldoende. Dit B2B-model ('Business-to-Business') voldeed uitstekend toen de nadruk lag op het leveren van producten en diensten aan klanten, maar de aard van het spel is tegenwoordig wezenlijk anders. Het gaat nu om resultaat leveren.

 

…naar B4B

Daarom gaan we nu meer uit van een B4B-situatie ('Business-for-Business'). In het nieuwe, dynamische landschap zijn leveranciers als Philips in zeer nauw verbonden met haar klanten en spelen ze een actieve, continue rol bij het realiseren van een ongeëvenaard rendement op technologie-investeringen.

radiotherapy guidance nl new

'Aiming for Zero'

 

Zorgeloos en zonder verstoringen gebruik maken van medische technologie binnen uw ziekenhuis, dit gecombineerd met efficient en veilig gebruik van de apparatuur, is wat wij voor ogen hebben. Dit bereiken we door onze dienstverlening naadloos te laten aansluiten bij uw zorgproces. Onder de naam  'Aiming for Zero', is Philips een initiatief gestart om gezamenlijk met haar klanten ongeplande verstoringen van beeldvormende apparatuur uiteindelijk tot nul terug te brengen.

 

Dit is een cruciaal punt. Vanwege de drang van ziekenhuizen naar de best mogelijke patiëntenzorg en naar een zo efficient mogelijk zorgproces zal de bezettingsgraad van beeldvormingsapparatuur  stijgen en daarmee kritischer worden. Voor ziekenhuisbestuurders, voor personeel en natuurlijk voor patiënten is het idee van niet-beschikbaarheid van technologie simpelweg onaanvaardbaar.

 

'Aiming for Zero' draagt zowel op de korte als de lange termijn bij aan de aanpak van ongeplande ‘down-time’. Die aanpak omvat een breed spectrum aan diensten. Dit varieert van adviezen ten aanzien van upgrades van uw apparatuurpark tot aan pro-active monitoring van uw medische technologie. Wij stellen alles in het werk om continuiteit van uw primaier proces te waarborgen en streven naar een zo efficient mogelijke integrale (gezamenlijk met uw ziekenhuis technici) service organisatie.

 

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over ons initiatief 'Aiming for Zero.'

 

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, achtergrondverhalen, interviews en productinnovaties op het gebied van gezondheidszorg? Bezoek dan Medisch Perspectief.

 

Wij geloven dat er altijd een manier is om het leven te verbeteren. Daarom ontwikkelen we zinvolle innovaties voor elke fase in je leven. Ontdek meer philips.nl/innovationandyou

Steven Lutgendorff

Business Manager Customer Services, Benelux

 

Steven is Business Manager Customer Services in de Benelux regio en is inmiddels meer dan acht jaar werkzaam in het services domein. Gebaseerd op de steeds hogere kwaliteits en productiviteitseisen van ziekenhuizen heeft hij de afgelopen jaren nieuwe services ontwikkeld. Dit betrof het verbeteren van de ‘break-fix’ en ‘maintenance’ services maar heeft zich ook ingezet om de dienstverlening te verbreden zodat ziekenhuizen bij Philips terecht kunnen voor een compleet dienstenpakket. Een voorbeeld hiervan is de service die Philips nu ook kan bieden op 3e partij apparatuur. Steven heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft zijn MBA studie gevolgd aan de Universiteit van Maastricht.

 

Volg Steven Lutgendorff

LinkedIn

Gerelateerde artikelen

Het roer moet om

Het roer moet om

De menselijke conditie verbeteren via gezondheids-technologie

De menselijke conditie verbeteren via gezondheids-technologie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.