Interventionele Radiologie

  Interventionele radiologie oplossingen

  Image guided therapy systemen

   

  Samen maken we het verschil op het gebied van minimaal invasieve behandeling. Zo verbeteren we de resultaten voor de patient en redden we levens. Met Live Image Guidance willen we de weg vrijmaken voor veiligere, effectievere en beter reproduceerbare behandelingen. Daarom leveren we relevante klinische waarde wanneer dat het meest nodig is: tijdens de behandeling van de patiënt. Samen openen we deuren naar nieuwe procedures en technieken die écht het verschil maken in de levens van mensen, en die bovendien tot meer groei en lagere zorgkosten leiden.

  Interventionele cardiologie


  De effectiviteit van procedures neemt sterk toe wanneer we intuïtieve, procedure specifieke tools en integratie van live röntgenbeelden, beeldvorming van verschillende modaliteiten , FFR en patiëntgegevens samenbrengen in een interventioneel of chirurgisch pakket. Dankzij snelle en eenvoudige toegang tot verbeterde visualisatie en realtime navigatie door zachte weefsels, kunnen artsen met meer zekerheid en efficiëntie bepalen wat de beste behandeling is.

  Interventionele neuroradiologie

   

  Of het nu gaat om de visualisatie van de kleinste vaten in een aneurysma, de nauwkeurige plaatsing van een Flowdiverter, het beeld achter de bloedprop of de langzame, stapsgewijze behandeling van een complexe AVM, een goed zicht en effectieve navigatie zijn van het grootste belang. U moet het probleem snel beoordelen en de laesie doelgericht behandelen, met behoud van gezond weefsel. Met onze systemen voor interventionele neuroradiologie neemt het aantal behandelmogelijkheden aanzienlijk toe en beschikt u over de juiste ondersteuning voor een effectieve geleiding en plaatsing bij elke procedure.

  Interventionele vaatchirurgie


  Van veneuze of iliacale toegang tot complexe EVAR-procedures: duidelijke beeldvorming en een goede resolutie verhogen de kwaliteit van de patiëntenzorg. Dankzij technologische ontwikkelingen kunnen artsen nu ook complexere vasculaire ingrepen op minimaal invasieve wijze uitvoeren. Onze vaste en mobiele röntgensystemen bieden een uitstekende beeldkwaliteit, instellingen voor lage stralingsdoses en effectief warmtebeheer, wat leidt tot meer efficiency en zekerheid tijdens de procedure.

  Interventionele radiologie

   

  Of u nu een kritieke ischemie van de ledematen behandelt, een embolisatie van uterusmyomen uitvoert, of een EVAR, TACE of percutane ablatie verricht, de procedure moet nauwkeurig en trefzeker worden gepland en uitgevoerd. Met behulp van Live Image Guidance en 3D-gegevens kunt u snel de aard en locatie van de aandoening bepalen en verborgen complexiteiten aan het licht brengen. Al tijdens de operatie ontvangt u informatie over hoe de patiënt op de behandeling reageert. Dankzij geavanceerde, realtime visuele oriëntatie kunt u doelgericht navigeren.

  Eén operatiekamer


  Het is tijd om uw horizon te verbreden. De chirurgische wereld is volop in beweging en onze chirurgische oplossingen helpen u de ontwikkelingen bij te blijven. Onze mobiele röntgensystemen bieden uitzonderlijke beeldkwaliteit, gemak en controle tijdens uw procedures. Of u nu een volledige operatieafdeling inricht of een hybride OK voor meerdere doeleinden ontwerpt, wij hebben de juiste beeldvormingsoplossing voor uw klinische behoeften, zodat u optimale klinische resultaten kunt bewerkstelligen.

  Altijd de juiste ondersteuning

  Education training

  Educatie

  Blijf op de hoogte van de nieuwste klinische procedures en technologieën.

  Customer services

  Klantenservice

  Wíj zorgen voor uw systemen zodat ú betere zorg kunt leveren, aan meer mensen en tegen lagere kosten.

  Klantenservice
  Philips Dosewise

  DoseWise

  DoseWise is een uitgebreid pakket bestaande uit tools voor dosisbeheer, training en geïntegreerde producttechnologieën, waarmee u controle hebt over patiëntenzorg, de veiligheid van personeel en naleving van voorschriften.

  Refurbished systems

  Refurbished systems

  Het Diamond Select-programma van Philips biedt geavanceerde, gereviseerde medische systemen tegen een betaalbare prijs.