1
Over Philips

Wereldwijde mondgezondheid, voor iedere patiënt

Geïnspireerd door tandheelkundigen, ontworpen door wetenschappers. Van mondhygiëne tot bleken en verlichting bij gevoelige elementen, Philips Oral Healthcare introduceert met elk nieuw revolutionair product een nieuwe standaard in de wereld van de mondverzorging.

 

motivated-by-science

Gemotiveerd door de wetenschap

 

Ook nadat Philips Sonicare de door tandheelkundigen meest aangeraden elektrische tandenborstel wereldwijd was geworden, bleven we ons richten op innovatie. Onze missie is om de innovatieve leider te zijn op het gebied van mondverzorgingstechnologie voor thuis. Neem nu de Sonicare FlexCare Platinum-tandenborstel. Dat is een innovatie waar uw patiënten echt iets aan hebben. Het is niet alleen klinisch bewezen dat deze borstel veel effectiever tandplaque verwijdert dan een handtandenborstel, maar dankzij de Adaptive Cleaning Technology leren uw patiënten ook nog beter hun mond te verzorgen.

engineering-a-brighter-future

Bouwen aan een betere toekomst

 

Bleken is vandaag de dag de meest gevraagde tandheelkundige procedure. Philips ondersteunt u in deze vraag met Zoom!-bleekproducten, die in de tandartspraktijk zonder meer de voorkeur van de patiënt genieten. We werken samen met tandartsen aan innovatieve, effectieve bleekbehandelingen die de beste resultaten leveren.


Bleken met Zoom!, FlexCare Platinum... wat de wens van uw patiënt ook is, met de producten van Philips Oral Healthcare hebt u de middelen in huis waarmee u uw patiënten ongeëvenaarde mondhygiëne biedt.

 

and-beyond-image

Eindeloze mogelijkheden

 

Onze kersverse HealthTech-divisie is gewijd aan de verbetering van levensomstandigheden voor iedereen, waarbij langer gezond blijven en ouder worden centraal staat. HealthTech combineert het beste van zowel de consument als de gezondheidszorg en integreert een gezonde leefstijl, preventie, diagnose, behandeling en herstel naadloos met elkaar.