1
Verkleuring elementen

Bleken

Behandelen van extrinsieke tandverkleuringen

wittere elementen

Wittere elementen

 

Wereldwijd willen veel mensen een wittere en mooiere glimlach. Het hebben van witte tanden is een van de grootste wensen van patiënten. Een wittere glimlach begint bij goed poetsen met de juiste (opzet-) borstel, waarmee extrinsieke verkleuringen worden weggepoetst. Voor patiënten die nog wittere elementen willen hebben, biedt een tandenbleekbehandeling de oplossing. Dit is een van de meest gewilde cosmetische tandheelkundige behandelingen. Deze behandeling wordt veilig, pijnloos en snel uitgevoerd.

Afgestemd op de patiënt


Door het poetsen met Philips Sonicare HealthyWhite+ en Philips Sonicare DiamondClean krijgt uw patiënt zichtbaar wittere tanden, doordat extrinsieke verkleuringen verwijderd worden. Wanneer uw patiënt de tanden wilt bleken kunt u, aansluitend op de behoeften van uw patiënt, een Philips Zoom! behandelplan opstellen. Met Philips Zoom! WhiteSpeed In Office realiseert u tot 6 tinten lichtere tanden in slechts één behandeling in de praktijk. Met Philips Zoom! DayWhite en NiteWhite bleekt de patiënten thuis de elementen, waarbij de behandelduur afhangt van het gewenste resultaat. Zowel Philips Zoom! DayWhite als Philips Zoom! NiteWhite kunnen enkel na consult in uw praktijk aan de patiënt worden verstrekt.
whitening

Een stralende glimlach

 

Uw patiënten kunnen zelf veel doen voor blijvende resultaten en minder tandverkleuring. Eenvoudige veranderingen van de levensstijl kunnen er al voor zorgen dat er minder extrinsieke verkleuring optreedt. Ook regelmatig poetsen met bijvoorbeeld de Philips Sonicare HealthyWhite+ of Philips Sonicare DiamondClean met de speciale 'white' poetsstand, zorgen ervoor dat elementen hun witte kleur langer behouden.

Aanbevolen producten

Philips Zoom In-office


 

Met Philips Zoom! WhiteSpeed kunt u uw witste glimlach bereiken met een behandeling van slechts 4x15 minuten bij uw tandarts. Geen wonder dat Philips Zoom! de meest aangevraagde professionele bleekmethode is door patiënten.

 

Bestel nu

DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

 

Verwijdert tot zeven maal meer tandplak dan een gewone tandenborstel en verbetert de gezondheid van het tandvlees in slechts twee weken.

 

Bestel nu

DiamondClean Brushhead

Philips Sonicare DiamondClean

 

De DiamondClean-opzetborstel is ideaal als u voor een grondige reiniging gaat die vlekken en verkleuringen verwijdert voor een stralend witte glimlach. Deze opzetborstel helpt ook uw tanden wit te houden tussen professionele bleekbehandelingen in.

 

Bestel nu

HealthyWhite Plus

Philips Sonicare HealthyWhite +

 

Deze Philips Sonicare-tandenborstel verwijdert tot 100% meer vlekken voor wittere tanden in slechts 1 week.

 

Bestel nu