1
Orthodontie

 

 

Orthodontie

Mondverzorging voor mensen met een beugel

Wat kan Philips Sonicare betekenen?  

 

Juist voor patiënten die een orthodontische behandeling ondergaan is het nóg belangrijke hun mondgezondheid te onderhouden. Zij moeten op een andere manier leren poetsen. De BASS methode die gebruikt wordt voor het poetsen met Philips Sonicare vergemakkelijkt het poetsen voor deze groep patiënten. Daarnaast zorgt de sonische poetstechnologie, samen met de opzetborstels en lange borstelharen ervoor dat Philips Sonicare makkelijk en zacht over het orthodontisch materiaal beweegt, waardoor lastige plekken makkelijk worden gereinigd en tandplaque wordt verwijdert. Philips Sonicare AirFloss Ultra zorgt voor makkelijke, snelle en uitstekende interdentale reiniging.

Aanbevolen producten

Intercare Brushhead

Philips Sonicare InterCare-opzetborstel

 

De Philips Sonicare InterCare-opzetborstel is ideaal als u plakophoping tussen tanden en bloedend en gevoelig tandvlees wilt tegengaan voor een gezonde, mooie lach.

 

Bestel nu

Flexcare Platinum

Philips Sonicare Flexcare Platinum

 

Zorgt niet alleen voor goede, traditionele reiniging, maar maakt ook korte metten met plak en verbetert de gezondheid van het tandvlees.


 

Bestel nu

EasyClean

Philips Sonicare EasyClean

 

De unieke dynamische reinigingswerking van de Sonicare elektrische tandenborstel reinigt op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees.

 

Bestel nu

Airfloss

Philips Sonicare Airfloss Ultra

 

De AirFloss Ultra spoelt plak weg die ondanks het poetsen is blijven zitten en helpt zo gaatjes tussen de tanden te voorkomen.
 

Bestel nu