1
Gevoeligheid

 

 

Gevoelige elementen

Oplossingen voor gevoelige elementen

Miljoenen mensen hebben last van gevoelige elementen, zo ook uw patiënten. Zij vragen u actief om advies hoe deze pijn te verlichten en wat hieraan te doen.

Zorg voor gevoeligheid

 

Ondanks de aanwezigheid van gevoelige elementen moet tandplaque worden verwijderd. Philips Sonicare tandenborstels zijn klinisch aangetoond zacht voor elementen en gingiva. Voor patiënten die last hebben van overmatige gevoelige elementen of die een chirurgische tandheelkundige ingreep hebben ondergaan is er de Philips Sonicare Sensitive opzetborstel. Bovendien beschikt de Philips Sonicare FlexCare Platinum over een poetsdruksensor om te voorkomen dat patiënten hun gingiva kapot- of terugpoetsen en hebben meerdere Philips Sonicare tandenborstels een 'sensitive' poetsstand. Philips Sonicare kan gebruikt worden in combinatie met Relief ACP Oral Care gel, welke gevoeligheid van elementen tegengaat.

Tandslijtage voorkomen  

 

Patiënten met gevoelige elementen kunnen kiezen voor het gebruik van een Sensitive opzetborstel, de sensitive poetsstand of een tandenborstel met een poetsdruksensor. Uit onderzoek blijkt dat Philips Sonicare veel minder tandslijtage veroorzaakt dan een traditionele tandenborstel.

Aanbevolen producten

Relief ACP

 

Relief ACP

 

De enige door de FDA goedgekeurde dubbelwerkende formule tegen gevoeligheid die beschikbaar is.

 

Bestel nu

Flexcare platinum

Philips Sonicare Flexcare Platinum

 

Zorgt niet alleen voor goede, traditionele reiniging, maar maakt ook korte metten met plak en verbetert de gezondheid van het tandvlees.

 

Bestel nu

sensitive brush head mini

Philips Sonicare ProResults

 

De Philips Sonicare ProResults-opzetborstel voor gezond tandvlees is perfect voor mensen die optimale plakverwijdering willen in combinatie met een extra zacht aanvoelende borstel als onderdeel van hun dagelijkse mondverzorgingsroutine.

 

Bestel nu