Infographic Image

Philips Sport Vereniging.
Voor het leven.

Al 110 jaar zijn Philips en PSV met elkaar verbonden. Dat is niet alleen bijzonder voor deze regio, maar voor de hele wereld. De langstlopende sponsorverbintenis ter wereld tussen Philips en PSV is namelijk goed voor een officieel wereldrecord, volgens het Guinness Book of Records! Wat op 31 augustus 1913 begon als de oprichting van de Philips Sport Vereniging heeft zich ontwikkeld tot een samenwerking om PSV’s topsportklimaat te versterken met innovaties uit de gezondheidstechnologie. Het partnership is daarmee relevanter dan ooit.

Kampioenschap voor het leven

 

Gefeliciteerd kampioenen!


De 25e landstitel in het 110-jarig bestaan is binnen. Als trotse founder bieden we de selectie graag een cadeau aan. De selectie van PSV krijgt een elftal AED’s. De spelers mogen deze AED’s plaatsen op een plek waar hun hart ligt.


Philips Sport Vereniging. Voor het Leven.

PSV Video

Meneer Frits ziet dat het goed is

 

Het leven van Frits Philips loopt als een rode draad door de geschiedenis van Philips en PSV. Hij verrichte de eerste aftrap op 5-jarige leeftijd en bleef zijn club op de voet volgen tot zijn dood in 2005.

 

Sinds zijn overlijden is er veel veranderd aan de stad, zijn bedrijf en aan de club.

 

Bekijk hoe Meneer Frits met eigen ogen de vele ontwikkelingen bewondert: 

Langstlopende sponsorship in de sport

 

Philips en PSV hebben vanaf nu de officiële erkenning in het Guinness Book of Records: ‘Longest time to sponsor a sports team’. 


“We zijn al 110 jaar nauw betrokken bij de club. Het is een prachtige eer dat we met onze verbondenheid nu ook een officieel wereldrecord te pakken hebben”, zegt Roy Jakobs, CEO van Philips.

Het PSV x Philips Celebration shirt

 

PSV en Philips introduceren het bijzondere shirt met PHILIPS op de borst om het wereldrecord te vieren. 


Het shirt heet de PSV x Philips Celebration Kit en is in samenwerking met PSV ontwikkeld. Het voetbalshirt is meer dan een stuk stof en een stijlkeuze. Het vertelt een verhaal, want dit shirt is gebaseerd op iconische PSV-shirts uit de geschiedenis van de voetbalclub.

 

Koop het shirt in de PSV Fanstore!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.