Philips Android TV™
Een wereld vol entertainment.

Android™ biedt ontzettend veel voordelen.

 

Philips Android TV is een essentieel onderdeel van uw Android-wereld. Gebruik uw favoriete apps. Vind moeiteloos topfilms en series. Stream uw favoriete muziek. Geniet van realistische gameplay met Ambilight en synchroniseer uw vorderingen. Kijk een deel van een film op uw TV en kijk daarna verder op uw tablet. Hoe meer u er gebruik van maakt, hoe onmisbaarder het wordt.

Android maakt TV eenvoudig

 

Snel en eenvoudig toegang tot alles wat u wilt. Eenvoudige menu's geven duidelijke aanbevelingen zoals, uw favoriete topseries, muziek en favoriete games weer. Er is zoveel content binnen handbereik en elk menu is slim ontworpen, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan bladeren en meer aan entertainment.

Een wereld vol content

 

 

Google Play Store

 

Met één druk op de knop kunt u de nieuwste films of series van Netflix streamen, snel door films bladeren of werelden veroveren in games. U hebt toegang tot alle content, waar en wanneer u maar wilt. En Ambilight maakt de ervaring nog levendiger en intenser.

Ambilight en Android™. Gamen als nooit tevoren.

 

Speel honderden coole games op uw TV via Google Play. U hebt de keuze uit bijvoorbeeld voetbalgames, games voor kinderen en heel veel actiegames. Schakel de Ambilight-gamemodus in voor nog meer plezier. Topgames van partners zoals EA Sports en Gameloft en live gamestreaming zorgen voor een verslavende game-ervaring.

De collectie Philips-apps

 

Naast alle geweldige apps van Google Play bieden we ook nog een aantal andere geweldige apps om het leven nog aangenamer te maken. Er zijn apps voor gemiste TV-uitzendingen, nieuws, onderwijs, streaming en het weer. U kunt ook meerdere apps tegelijk gebruiken.

Zoeken naar content was nog nooit zo eenvoudig

 
 

Zoeken op spraak

 

Spreek uw opdracht in op de Smart Remote, dan voert Google's geavanceerde Voice Search™ uw commando uit. Schakel Voice Search in om apps te openen, online te gaan of voor opdrachten zoals "Open Netflix", "Ga naar CNN" of "Open YouTube".

Zoeken op tekst

 

De kracht van zoeken met Google™ ligt binnen handbereik. Tik uw zoekopdracht in met behulp van het toetsenblok van de afstandsbediening en druk op Enter, dan worden de antwoorden die u zoekt binnen enkele seconden weergegeven. Het is prachtig intuïtief in gebruik en maakt het zoeken met Android ontzettend leuk.

Het is één grote, gelukkige Android-familie.

 

Dankzij Google Cast™ is het heel gemakkelijk om content te delen tussen apparaten. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Als u het scherm van uw Android-telefoon wilt delen op de TV, dan kan dat. Wilt u een deel van een film op uw tablet kijken en daarna verder kijken op uw TV? Geen probleem. Alle apparaten werken naadloos met elkaar samen.

Google Cast

 

Deel uw favoriete films, muziek en persoonlijke foto's van uw Android/iOS-apparaat of computer rechtstreeks naar uw TV. U kunt ook alle Google Cast-geschikte apps op uw iOS/Android-tablet of -smartphone gebruiken. Heerlijk als alles gewoon werkt.

Philips TV Remote App

 

Bedien het systeem overal met onze intuïtieve app die uw telefoon of tablet in een afstandsbediening verandert. Pas het volume aan, schakel naar een andere zender of bekijk video's of foto's van uw apparaat op de TV.

Android TV™ voor elk budget

 

 

Volg ons

Facebook

 

Voor tips over hoe u het meeste uit uw Philips-TV haalt en het laatste nieuws

 

Bezoek onze Facebook-pagina

YouTube

 

De Darklight-film: See what light can do

 

 

Bezoek ons YouTube-kanaal

Instagram

 

Deel uw Ambilight-ervaringen met ons via #Ambilight @philipstvs

 

Bezoek ons Instagram-profiel

* Getoonde TV-modellen en specificaties zijn landgebonden en kunnen variëren

** Android™, Google™, Google Play™, Youtube™ en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.