Televisies

Weergeven Raster Lijst
Producttype
Prijs
Ambilight
Alle TV's met Ambilight

Met deze gepatenteerde Philips-technologie lijkt uw scherm breder en wordt uw kijkervaring intenser. Hoe? Door een zachte sfeervolle gloed van de zijkant van het scherm op de muur rond de TV te projecteren. De kleur wordt automatisch afgestemd op het TV-beeld. Dankzij de wandadaptiefunctie past de kleur van het licht altijd bij het beeld, welke kleur uw muur ook heeft. U kunt uw ervaring naar voorkeur aanpassen aan de hand van verschillende instellingen.

Tweezijdig Ambilight

Tweezijdig Ambilight projecteert een zachte sfeervolle gloed van twee kanten van het scherm op de muur rondom de TV, waardoor uw kijkervaring intenser wordt.

Tweezijdig Ambilight XL

Tweezijdig Ambilight XL versterkt uw kijkervaring door een extra brede gloed te projecteren van twee kanten van het scherm op de muur rondom de TV.

Driezijdig Ambilight XL

Met driezijdig Ambilight XL lijkt uw scherm veel breder. Hoe? Door een extra brede gloed te projecteren van drie kanten van het scherm op de muur rondom de TV, waardoor uw kijkervaring intenser wordt.

Vierzijdig Ambilight XL

Vierzijdig Ambilight XL is de meest extreme Ambilight-ervaring tot nu toe. Met deze gepatenteerde Philips-technologie lijkt uw scherm veel breder en wordt uw kijkervaring intenser. Hoe? Door een extra brede gloed te projecteren van vier kanten van het scherm op de muur rondom de TV.

Beeldformaat
Beeldkwaliteit
Perfect Pixel HD Engine

Ontwikkeld voor onze meest geavanceerde trillingsvrije beelden met ongeëvenaarde scherpte en helderheid. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels. Het resultaat is een unieke combinatie van scherpte, natuurlijke details, levendige kleuren, superieur contrast en soepele, natuurlijke bewegingen.

Pixel Precise HD

Met onze succesvolle Pixel Plus-uitvinding als basis hebben we High Definition-beeldkwaliteit naar een hoger plan getild. Met de Super Resolution-technologie, de volgende stap op het gebied van scherpte en fijne details bij bewegende beelden, leveren we de beste beeldkwaliteit voor Full HD-TV's, ongeacht de inhoud. U geniet evenzeer van een onlinevideo als van een hoogwaardige Blu-ray-film.

Pixel Plus HD

Onze geavanceerde digitale beeldverwerkingstechnologie zorgt voor scherpere bewegende beelden en levert een fantastisch contrast. De voordelen voor u? Superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte, altijd en bij elke bron.

Digital Crystal Clear

Geniet van extreem heldere beelden bij elke bron. Dit pakket beeldinnovaties optimaliseert en past de beeldkwaliteit digitaal aan naar het beste niveau wat betreft contrast, kleur en scherpte.

Smart TV
Smart TV en Skype geïntegreerd

Verleg de grenzen rondom traditionele TV. Huur en stream films, video's, games en meer rechtstreeks van onlinevideotheken naar uw TV. Bekijk gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van een scala aan onlinetoepassingen met Smart TV. Houd contact met familie en vrienden met Skype™ of sociale netwerken. En natuurlijk kunt u gewoon op internet surfen.

3D
Easy 3D

Geniet van urenlang kijkplezier dankzij de Passive 3D-technologie, die zorgt voor hoogwaardige 3D zonder trillingen en met minimale spookeffecten. U kunt 2D-materiaal naar levendige en zuivere 3D converteren. De stijlvolle, lichte 3D-bril zit comfortabel en werkt zonder batterijen.

3D Max

Met Active 3D-technologie en high-speed scherm voor realistische 3D-beelden met uitzonderlijke diepte- en contrastniveaus. Dankzij 3D-diepteaanpassing kunt u eenvoudig het gewenste 3D-effectniveau bepalen. U kunt 2D-materiaal naar levendige en zuivere 3D converteren. De ultieme 3D-ervaring.

Smart interactie
SimplyShare

Deel foto's, muziek, video's en films via DLNA met uw smartphone, tablet of computer en bekijk ze op het grote scherm. Delen wordt zo nog eenvoudiger.

Wi-Fi Miracast

Bekijk wat u wilt, waar en wanneer u maar wilt. Spiegel de inhoud van uw apparaten en bekijk deze op het grote scherm. Deel foto's van uw smartphone, laptop en meer. De verbindingen zijn eenvoudig in te stellen en de technologie werkt tussen meerdere apparaten.*Controleer of uw slimme apparaat compatibel is met Miracast.

Slimme afstandsbediening

Onze geheel intuïtieve afstandsbediening beschikt over alle normale kenmerken als cursortoetsen, volumeregeling en sneltoetsen. Voor eenvoudige navigatie houdt u de knop OK ingedrukt. De aanwijzer werkt als een muis. U kunt eenvoudig opties op het scherm aanwijzen en selecteren en scrollen. Draai de afstandsbediening om voor een volledig toetsenbord, waarmee u eenvoudig tekst invoert. En het beste van alles is dat onze intelligente afstandsbediening gyroscopische sensoren heeft om zo te herkennen wat onder en boven is. Zo voert u tekst in zonder per ongeluk van zender te wisselen.**Toetsenbord: 6000-serie. **Toetsenbord en aanwijzer: 7000-, 8000-, 8700-, 9000- en DesignLine-serie.

Ontwerp
Type
Resolutie
Efficiënt energieverbruik
Efficiënt energieverbruik

Philips werkt al vele jaren aan het verlagen van het energieverbruik. Hoe groener het label, hoe minder energie het product gebruikt, hoe lager uw energierekening en hoe beter voor het milieu.

* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in