Philips Sonicare Revolutionaire mondverzorging

Elektrische tandenborstels

Philips Zoom! whitening

Goede mondverzorging: de basis van een stralende glimlach  

 

Het is ongeveer de eerste regel die je in je leven leert: poets minimaal twee keer per dag je tanden. En dat is niet voor niks. Te weinig of slecht poetsen kan namelijk nare gevolgen hebben voor je gebit.

 

Het is dus zaak om te zorgen voor een goede mondverzorging en voldoende aandacht te schenken aan je gebit. Dan kun je het beter ook maar goed en effectief aanpakken. Met één van de vele verschillende varianten van Philips Sonicare bijvoorbeeld. Op naar een stralende glimlach.

 

 

Lees meer over mondhygiene en gebitsverzorging

Diamond_clean

Waarom Philips Sonicare voor je mondverzorging?

 

Philips Sonicare is wereldwijd het meest aanbevolen sonische tandenborstelmerk door tandheelkundige professionals. De Sonicare-modellen bieden alle voordelen van een moderne elektrische tandenborstel, maar poetsen net zo makkelijk en vertrouwd als een handtandenborstel. Zo zijn de borstelkopjes ovaal en langwerpig en bewegen de borstels heen en weer, net als bij een gewone tandenborstel. De revolutionaire tandenborstel werkt op een sonische manier, waarbij de borstelkop – met snelheden tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut* - vibreert.

 

De Sonicare tandenborstel heeft een unieke dynamische reinigingswerking die plak diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand verwijdert. Een uiterst krachtige poetsmethode, die ervoor zorgt dat je veel meer tandplak verwijdert dan met een handtandenborstel. En met de Philips DiamondClean tot zelfs wel 7 keer meer.

 

Daar komt bij dat je gewoon mee mag bewegen; de overstap van handmatig naar elektrisch poetsen is zo gemakkelijk gemaakt. Ideaal voor iedereen die mondverzorging belangrijk vindt en wil overstappen naar elektrisch poetsen. Proberen kan altijd; ben je na 60 dagen niet tevreden, dan krijg je je geld gewoon terug.

Registreer jouw product voor extra voordelen

 

  • Toegang tot garantie
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Kortingen en nieuws over producten