Gestroomlijnde, stijlvolle en slimme bescherming voor uw nieuwe iPad™

sluiten X
Slanke omslag voor iPad 2
Beschermt uw iPad met een duurzame buitenlaag die niet scheurt, een schokbestendige tussenlaag en een zachte binnenlaag die krassen voorkomt.

Meer informatie

sluiten X
Hoes voor iPad 2
Deze handige hoes neemt u overal mee naartoe! Hij is bestand tegen scheuren, schokken en krassen en is voorzien van een lipje waarmee u uw iPad snel tevoorschijn kunt halen.

Meer informatie

sluiten X
Zachte hoes voor iPad 2, paars
Biedt flexibele bescherming, grip en een perfecte pasvorm. Aan de binnenzijde beschermt ShockStop uw iPad met een voorgevormde honingraatconstructie die het apparaat isoleert tegen trillingen en schokken.

Meer informatie

sluiten X
Zachte hoes voor iPad 2, transparant
Biedt flexibele bescherming, grip en een perfecte pasvorm. Aan de binnenzijde beschermt ShockStop uw iPad met een voorgevormde honingraatconstructie die het apparaat isoleert tegen trillingen en schokken.

Meer informatie

sluiten X
Zachte hoes voor iPad 2, donkergrijs
Biedt flexibele bescherming, grip en een perfecte pasvorm. Aan de binnenzijde beschermt ShockStop uw iPad met een voorgevormde honingraatconstructie die het apparaat isoleert tegen trillingen en schokken.

Meer informatie

sluiten X
Compacte hoes voor iPad 2
Aan de buitenzijde vormen het kunstleer en de neopreenwattering een mooie, maar ook beschermende laag. De zachte binnenzijde beschermt het glazen display en de elastische sluiting houdt de iPad veilig op zijn plaats. Geschikt voor beide generaties iPad.

Meer informatie

Driedubbele bescherming voor uw iPad

De drielaagse constructie van de Philips-hoes en -omslag beschermt uw iPad middels een duurzame buitenlaag die bestand is tegen scheuren en barsten; een tussenlaag die schokken absorbeert en een zachte binnenlaag die beschermt tegen krassen en stof.

Meer informatie
Zie hoe het werkt

Compacte Philips-omslag

Zachte maar ook solide bescherming

De zachte hoes van Philips biedt flexibele bescherming, grip en een perfecte pasvorm. De hoeken van uw iPad liggen verzonken in de beschermende omslag, terwijl de poorten en bediening toegankelijk blijven. Aan de binnenzijde beschermt ShockStop uw iPad met een voorgevormde honingraatconstructie die het apparaat isoleert tegen trillingen en schokken. Verkrijgbaar in paars, transparant en donkergrijs.

Meer informatie

Speciaal ontworpen voor iPad

U hebt de iPad uitgekozen vanwege de fantastische capaciteit, de superieure draagbaarheid en de reputatie van de maker. Waarom zou u uw iPad-accessoires dan niet met dezelfde zorg kiezen? Philips biedt een uitgebreid assortiment accessoires waaronder snelle, betrouwbare voedingsoplossingen en headsets met goede geluidskwaliteit en langdurig draagcomfort. Elk accessoire is ontworpen voor de iPad en is Apple-gecertificeerd voor superieure compatibiliteit.

"Made for iPad" betekent dat een elektronisch accessoire speciaal is ontworpen voor aansluiting op een iPad en door de ontwikkelaar is gecertificeerd om te voldoen aan de prestatienormen van Apple. Apple is er niet voor verantwoordelijk dat het apparaat correct functioneert of dat het voldoet aan veiligheidseisen en wettelijke standaarden. Het gebruik van dit accessoire met een iPad kan invloed hebben op de draadloze prestaties.

iPad is een handelsmerk van Apple Inc.

De notebookaccessoires van Philips


 • SoundBar voor notebooks

  Deze uiterst draagbare luidsprekers bieden altijd en overal een uitstekend geluid. Met de USB-kabel kunt u zowel opladen als afspelen. U hebt dus geen batterij of adapter nodig en u hebt geen last van rondslingerende kabels.

 • Notebookheadset

  Chatten op internet kan nu altijd comfortabel, zelfs onderweg. De oorkussens kunt u afstemmen op uw kleding of voorzien van een foto, bijvoorbeeld van uw geliefde of uw huisdier.

 • Notebookwebcam

  Nu profiteert u werkelijk altijd van video en geluid van hoge kwaliteit en kunt u probleemloos bellen en chatten met wie dan ook en waar dan ook ter wereld. Video's uploadt u in een handomdraai naar YouTube en de webcam kan helemaal worden ingeklapt.

 • Notebook Presenter

  Dit gebruiksvriendelijke bedieningshulpmiddel werkt als een vliegende muis. Doordat wordt aangegeven wanneer de batterij bijna leeg is, komt u nooit meer zonder stroom te zitten tijdens een belangrijke presentatie.

 • Notebookmuis

  Deze slimme Bluetooth-muis met intrekbare USB-kabel is oplaadbaar en werkt ook als de batterij leeg is. Dankzij de 360-graden TouchControl™-sensor kunt u de cursor met uw vinger bedienen terwijl de muis stil ligt.

 • Notebook-sleeve

  Een harde bovenzijde als ondergrond voor uw notebook en een soepele onderzijde voor op schoot. Bovendien kunt u uw laptop in deze sleeve meenemen dankzij de beschermende zachte binnenbekleding. Het HeatProtect-systeem bestaat uit drie beschermende lagen die warmteopbouw tegengaan.

 • Notebook CushionSpeaker

  Of u nu in bed uw favoriete video wilt bekijken of op de bank naar muziek wilt luisteren, deze CushionSpeaker komt altijd van pas. De ingebouwde luidsprekers zorgen voor kraakhelder geluid.

 • USB-luidspreker voor notebooks

  Ze zijn klein, maar pas op voor het geluid! Dankzij de USB-aansluiting kunt u deze luidsprekers eenvoudig op uw notebook aansluiten en profiteert u van optimaal geluid zonder extra stroom. Zak maar lekker onderuit en geniet van uw muziek.

Speciaal ontworpen voor uw notebook

De nieuwe Philips-notebookaccessoires zijn licht en handig, altijd en overal. Gebruik ze voor lastminutewerk op het vliegveld, chatten in een café en e-mailen op kantoor, of voor sociale netwerken, video's en muziek thuis.

Alle notebookaccessoires van Philips weergeven