Verlichting

Voel u thuis met  LED-licht

Het juiste licht biedt kwaliteit dat langer meegaat

Ervaar wat LED-verlichting voor u kan doen

 

Voel u thuis met de nieuwste LED-technologie van Philips. Philips LED-licht verzekert dat u zich thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED-lampen combineren een mooi warm wit licht met een buitengewoon lange levensduur. LED-lampen leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen en versterken tegelijk de sfeer in uw woning.

 

Bekijk alle LED-lampen

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Bekijk de mogelijkheden van LED-verlichting
 
 
 
 
 

Ervaar wat LED-verlichting voor u kan doen

 

Voel u thuis met de nieuwste LED-technologie van Philips. Philips LED-licht verzekert dat u zich thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED-lampen combineren een mooi warmwit licht met een buitengewoon lange levensduur. LED-lampen leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen en versterken tegelijk de sfeer in uw woning.


Philips LED-licht verzekert dat u zich thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED-lampen combineren een mooi warmwit licht met een buitengewoon lange levensduur. LED-lampen leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen en versterken tegelijk de sfeer in uw woning.


Bekijk alle LED-lampen

Bekijk de mogelijkheden van LED-verlichting

Dezelfde lamp,
maar beter

De LED-spot vervangt de halogeenspot

Schakel Philips LED-verlichting in voor elke gelegenheid

Waarom kiest u voor LED?


LED-lampen produceren voor elke gelegenheid de juiste lichtkwaliteit. Van romantisch licht voor een gezellige avond tot helder licht voor het verlichten van blikvangers in je huis. LED-lampen bieden alles waar u naar zoekt. LED-lampen passen perfect in de slaapkamer, keuken of woonkamer. LED-licht knippert niet en heeft een hoge kleurweergave- index, en dat verzekert dat voorwerpen in hun echte, natuurlijke kleuren worden waargenomen.


LED-verlichting voor speciale gelegenheden

Philips LED-ontwerp

 

De lampen met hun elegante ontwerp bieden een lange levensduur en zijn ideaal voor decoratieve armaturen, tafellampen en inbouwverlichting. LED-lampen leveren onmiddellijk warm wit licht. Dit helpt bij het creëren van de perfecte lichtkwaliteit en leidt tot een aangename, gastvrije en huiselijke sfeer. Philips LED-lampen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten, U vindt dus altijd de juiste lamp die past bij uw behoeften.


Ontdek onze volledige LED-reeks

Dimbare LED-lampen

 

Als u dimbare LED-lampen gebruikt, is het gewenste verlichtingsniveau ook verzekerd. 


Ik heb een dimbare LED-lamp nodig

Populaire producten

Neem een kijkje bij onze populaire producten en kies de juiste lamp


FAQ

 

Wilt u meer informatie over LED-lampen? Hier vindt u de antwoorden op de vijf meest gestelde vragen.

 

 

1. Hoe kan ik de lichtopbrengst stabiliseren?

 

Heel veel nieuwe dimmers zijn voorzien van een stelschroef waarmee u met de hand het juiste belastingniveau kunt regelen. Als die schroef niet in de juiste stand staat, kunnen ongewenste effecten optreden zoals zoemen en knipperen. Stel de positie van de schroef in om een stabiele lichtopbrengst te realiseren. Als u meer ondersteuning nodig hebt, neem dan contact op met Philips Consumer Care.

2. Welk type dimmer kan ik gebruiken voor mijn LED-lamp of -spot?

 

Philips levert een hele reeks dimbare lampen en spots, en heeft een representatief aantal Europese dimmers getest om te controleren of die compatibel zijn met haar lampen.

Raadpleeg de lijst met compatibele dimmers voor lampen en spots om te ontdekken welke dimmers door Philips worden aanbevolen.


Bekijk de lijst met compatibele dimmers voor Philips LED-lampen en -spots (pdf)

 

3. Gedurende sommige perioden van de dag merk ik een verschil in lichtniveau.  Kan het product daardoor beschadigen?

 

Op vaste tijdstippen van de dag stuurt de elektriciteitsmaatschappij pulsen over het net om te schakelen tussen de dag- en nachtinstellingen. Ook stofzuigers kunnen storingen op het net veroorzaken, bijvoorbeeld als ze worden ingeschakeld. Dit soort effecten is niet schadelijk voor het product.

 

Hoe kan ik storingen op mijn audio-installatie voorkomen?

Het is mogelijk dat er storingen optreden als de voedingsdraden gecombineerd worden met de luidsprekerdraden. Dit kan voorkomen worden door een grotere afstand te handhaven tussen de twee ingangsdraden van de lamp en de audio-installatie.

 

4. Kan ik op één en dezelfde dimmer LED-lampen combineren met fluorescentielampen of andere inductieve lichtbronnen?

 

Nee, dat zou ongewenste effecten geven, zoals knipperen.

 

5. Welk type dimmer kan ik gebruiken voor mijn LED-lamp?
Als er een goudkleurig dimmericoon is afgebeeld op de verpakking kan het product gedimd worden met alle types fase-aansnijdimmers die in Europa verkocht worden. Het licht kan worden gedimd tot wel 0-2% van de initiële maximale lichtopbrengst.
Als er een zilverkleurig dimmericoon is afgebeeld op de verpakking is het product compatibel met geselecteerde types fase-aansnijdimmers (type afgaande flank).

Philips heeft een representatief aantal Europese dimmers getest om te controleren of die compatibel zijn met haar lampen. De dimmers zijn in volgorde van hun prestaties opgesomd in de lijst van compatibele dimmers.

 

Bekijk de lijst dimmers die compatibel zijn met Philips LED-lampen (pdf).

 

Voor al deze dimmers zijn optimale prestaties gegarandeerd als er tot maximaal 3 Philips LED-lampen met zilverkleurig dimmericoon op zijn aangesloten, of tot 6 Philips LED-lampen met goudkleurig dimmericoon.

 


Wat u moet weten

 

5 redenen om te kiezen voor Philips LED

 

 

Geld besparen met LED-lampen

 

• LED-lampen besparen jaarlijks meer dan € 10 voor elke conventionele lamp die u vervangt*


• U bespaart tot € 400 per jaar met LED-lampen van Philips*

 

LED-lichtbronnen gaan langer mee

 

• LED-lichtbronnen gaan langer mee, en dat voorkomt het gedoe van het telkens weer moeten vervangen van lampen. Dit zorgt voor aanzienlijk minder afval maar bespaart op de lange termijn ook geld door energiebesparing.

 

LED-verlichting is erg energiezuinig

 

• LED-verlichting is erg energie-efficiënt in vergelijking met traditionele lampen, want zij verbruikt minder energie om dezelfde lichtopbrengst te produceren. Wist u ook dat de levensduur van een LED-lamp tot 10 maal langer is?

 

LED-licht bespaart tot 90% energie

 

• LED-licht bespaart tot 90% energie in vergelijking met een traditionele lamp met dezelfde lichtopbrengst.


• Er zijn twee dingen die LED-lampen tot de meest energiezuinige lampen maken: een zeer laag energieverbruik en een zeer lange levensduur. Dat is goed nieuws, niet alleen voor het milieu maar ook voor u. Lange levensduur.

 

LED-lampen gaan 20-25 maal langer mee

 

• Met hun levensduur van 25.000 uur gaan LED-lampen 20-25 maal langer mee.


• LED-lampen zoals de GU10-spots gaan tot 20 maal langer mee dan traditionele lampen*

 

 

Meer hulp nodig? Kies de juiste lamp

Om meer te leren over Philips Lighting: bekijk onze video's of klik  hier

LED-lampen

 

LED-lampen kunnen u helpen elke woonruimte om te toveren met een mooi warm wit licht. Deze handleiding laat u zien hoe LED-lampen u onbegrensde verlichtingsmogelijkheden kunnen bieden. Met LED-lampen kunt u tot 90% energie en geld besparen.

Lichteffect

 

Bekijk hoe het lichteffect van een lamp beïnvloed wordt door de lampcoating en hoe dit u kan helpen de juiste soort verlichting te creëren. Matte lampen geven een diffuus licht. Heldere lampen produceren een sprankelend, natuurlijk warm licht.

Energiebesparende lampen

 

Energiebesparende lampen, ook wel bekend als spaarlampen of compacte fluorescentielampen, verbruiken minder energie dan klassieke lampen voor het produceren van dezelfde hoeveelheid licht. Bekijk hoe spaarlampen het juiste lichteffect en sfeer kunnen realiseren, en uw verlichtingsrekeningen kunnen verlagen.

 

Halogeenlampen 

 

Halogeenlampen bieden de snelste en gemakkelijkste manier om de klassieke gloeilampen te vervangen. Bekijk hoe halogeenlampen u een enorme keuze uit verlichtingsmogelijkheden bieden met licht van dezelfde warme, sprankelende kwaliteit als die van klassieke gloeilampen. Halogeenlampen bieden de snelste en gemakkelijkste manier om de klassieke gloeilampen te vervangen.

In de spotlights

Kijk naar onze andere verlichtingsproducten