Consumenten
Geef uw aquarium het licht dat het verdient

Verkrijgbaar in Europa!

 

Schakel over op Philips CoralCare LED voor een natuurlijke weergave van uw rif en een gezonde groei van uw koraal. Alles in een robuuste en efficiënte armatuur die passief wordt gekoeld en zich gemakkelijk laat bedienen. Met een geverifieerd verlichtingsrecept en optimale optiek kunt u de volgende stappen zetten voor uw aquarium.

 

CoralCare technische details (engels)

 

Veelgestelde vragen

Schaf CoralCare nu aan via de webwinkel van Best2Serve.
Aanbevolen detailhandelsprijs: 749€

Nu ook verkrijgbaar voor detailhandelaars in aquariumartikelen!
Stuur een e-mail naar coralcare@philips.com om het formulier te ontvangen waarmee u zich kunt registreren als dealer.

Het verhaal achter CoralCare


Lichtinstellingen Luc Vogels

Onze hoofdontwikkelaar Luc Vogels, zelf ook aquariaan, legt uit wat hem ertoe bracht CoralCare te ontwikkelen. Lees het verhaal achter zijn ervaringen met het ontwikkelen en testen.


Lees meer (engels)

The right light for every coral reef

Beoordelingen op basis van gebruikerservaringen

CoralCare is uitvoerig getest. Lees wat de gebruikers hebben beleefd tijdens het testen.

De beoordelingen bevatten persoonlijke ervaringen en beelden. Daarom kan Philips Lighting geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud ervan.

De gebruikers hebben ook hun persoonlijke lichtinstellingen aangeleverd. U kunt deze instellingen downloaden, naar uw computer kopiëren en openen met de CoralCare-software.

Michiel Schmeitz
Nederland

Mijn ervaring tot op heden (18-05-2016) is erg goed. Ik ben van mening dat de kleuren van de koralen dieper en intenser geworden zijn en dat alle koralen groeipunten vertonen. Zelfs de SPS koralen die op de bodem staan.

Jens Standke - Nieuwe foto’s!
Duitsland

Een additioneel voordeel is een 50% lager energieverbruik in vergelijking met de eerdere 10 x T5 verlichting.

Erik van Dijk - Geactualiseerd
Nederland

Ik ben erg tevreden over de Philips lampen. Ik had al een armatuur gekocht voor mijn grote aquarium, 3x 250w hqi en 4x t5. Maar deze ga ik niet meer gebruiken, die Philips lampen geven echt mooi licht.

Twan Peeters
Nederland

Ik ben in elk geval heel tevreden over de resultaten van de lamp. De groei en kleurweergave van de koralen zijn er op vooruit gegaan.

Theo van den Berg
België

Een voordeel dat ik erg waardeer, is het feit dat CoralCare gebruikmaakt van passieve koeling. Dit verbetert de robuustheid van de armatuur en ik verwacht er helemaal geen technische problemen mee. Daarnaast hoef ik dankzij de efficiëntie van de armatuur en de LED-technologie niet langer het water te koelen om de temperatuur te handhaven.
Bekijk bij welke dealers CoralCare live te zien is.

Bewijsvoering

 

Er is uitgebreid onderzoek gedaan om de CoralCare armatuur te testen. De resultaten daarvan zijn gepubliceerd in een praktijktestrapport van Coral Publications. In de testvideo zie je de resultaten van CoralCare in vergelijking met T5. Tevens een inzicht in de huidige test bij Universiteit Wageningen en een lichtkleur onderzoek door maritiem bioloog, Tim Wijgerde.

Coral growth and reef development with Philips CoralCare
CoralCare

Luminaire LED
 

  • 190 W
  • Perfecte lichtbalans
  • Laag energieverbruik

 

910925863454
 

Product bekijken en dealer vinden

 

Bent u overtuigd van alle unieke functies van de Philips CoralCare LED-armatuur en wilt u uw rif ook op een natuurlijke manier weergeven? Wacht dan niet langer en koop hem nu!

 

Nu kopen

Hoe te installeren

 

De CoralCare armatuur en controller laten zich eenvoudig installeren. Bekijk de video voor stapsgewijze installatie-instructies.

Thumbnail installation video

Download CoralCare software (Microsoft Windows)

 

Voor het instellen van de juiste lichtintensiteit dient u deze software te downloaden.

 

Door het downloaden van de software voor de CoralCare controller, die de lichtinstellingen van het CoralCare systeem kan regelen, accepteert u de Algemene voorwaarden waaraan het gebruik van deze software is onderworpen.

Volg ons op social media