Hotelwezen

Perfectioneer uw hotelaanbod


Professionele TV gaat verder dan passief vermaak. Het gaat ook steeds meer om personalisatie, informatie en communicatie. Onze TV- en signage-oplossingen kunnen u helpen uw merk te versterken, de verkoop te verhogen en herhalingsbezoeken te stimuleren. Denk aan 4K Ultra HD met Wi-Fi Miracast™ en Chromecast voor een geweldig beeld en eenvoudige verbindingsmogelijkheden. Interactieve schermen in de kamer voor snelle communicatie. Digitale conciërgediensten voor evenementen. Het is allemaal mogelijk.

Voordelen voor evenementen:
✔   Zorg ervoor dat promoties meer impact hebben
✔   Werk informatie snel bij
✔   Mogelijkheden voor cross-promotie
✔   Verwelkom conferentiegasten met hun naam

✔   Verbeter de conciërgediensten
✔   Maak de bewegwijzering gebruiksvriendelijker

✔  Breng op eenvoudige wijze wijzigingen aan met de centrale bediening

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage

 

Bij Philips-schermen voor het hotelwezen staan comfort en gemak voorop. Door hoogwaardige functionaliteit toe te voegen aan uw hotel, hebben zowel uw personeel als de gasten meer opties ter beschikking die telkens perfect werken.

CMND & Create

 

Personaliseer uw content met CMND & Create. Deze krachtige creatietool is inbegrepen bij uw professionele scherm van Philips en helpt u bij het ontwerpen en creëren van uw eigen stimulerende multimediacontent. Voorzie bijvoorbeeld alle schermen van het hotel snel en eenvoudig van uw logo.

CMND & Control

 

Beheer al uw verbonden schermen vanaf één centrale locatie. Met CMND & Control kunt u uw software, instellingen, planningen en contentconfiguraties voor al uw schermen snel en efficiënt bijwerken. U hoeft niet meer langs alle kamers te gaan om instellingen handmatig te wijzigen. 

QuadViewer

 

De QuadViewer bevindt zich op het raakvlak van vorm en functie en stelt u in staat grote schermen op te splitsen in vier afzonderlijke zones, wat ideaal is voor vergaderruimtes en conferenties. 

Android-apps
 

Maak indruk op uw gasten met de vele mogelijkheden die ze hebben. Kies uit een alsmaar groter wordende verzameling apps, games en services om uw gasten een betere algemene ervaring te bieden. De connectiviteit voor persoonlijke apparaten geeft uw kamers bovendien een modern en geavanceerd tintje.

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.