1
Hoteloplossingen

perfectioneer uw hotel


Geef uw hotel de finishing touch die perfect aansluit bij de ambiance. Met het aanbod van professionele schermen van Philips maakt u indruk op uw gasten, niet alleen op de kamer, maar ook op de digitale portierschermen in de lobby. Uw gasten kunnen hun favoriete content zien en hebben zo een aangenamere ervaring.

 

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de diverse opties voor content kunnen uw gasten zich helemaal ontspannen op hun kamer. Bovendien hebben ze met de Android™-apps en -connectiviteit meer opties dan ooit om op hun kamer van entertainment te genieten.

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage

 

Bij Philips-schermen voor de hospitality branche staan comfort en gemak voorop. Door hoogwaardige functionaliteit toe te voegen aan uw hotel, hebben zowel uw personeel als de gasten meer opties ter beschikking die telkens perfect werken.

CMND & Create

 

Personaliseer uw content met CMND & Create. Deze krachtige creatietool is inbegrepen bij uw professionele scherm van Philips en helpt u bij het ontwerpen en creëren van uw eigen stimulerende multimediacontent. Voorzie bijvoorbeeld alle schermen van het hotel snel en eenvoudig van uw logo.

CMND & Control

 

Beheer al uw verbonden schermen vanaf één centrale locatie. Met CMND & Control kunt u uw software, instellingen, planningen en contentconfiguraties voor al uw schermen snel en efficiënt bijwerken. U hoeft niet meer langs alle kamers te gaan om instellingen handmatig te wijzigen. 

Android-apps
 

Maak indruk op uw gasten met de vele mogelijkheden die ze hebben. Kies uit een alsmaar groter wordende verzameling apps, games en services om uw gasten een betere algemene ervaring te bieden. De connectiviteit voor persoonlijke apparaten geeft uw kamers bovendien een modern en geavanceerd tintje.

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.