1
Eten en drinken

Horeca zoals het hoort

 

Dynamische menu's zijn in. Met professionele schermen van Philips worden uw gasten meteen bij het betreden van uw etablissement getrakteerd op een prachtige visuele selectie van uw menu- of drankenkaart. Uw klanten worden begroet door hoogwaardige schermen met levendige kleuren. Omdat ze het menu alvast kunnen bekijken, kunnen ze sneller bestellen.

Stel meerdere schermen in als digitale menukaart met gerechten, dynamische content en tijdelijke aanbiedingen. Gebruik afzonderlijke schermen om meer mensen in uw etablissement te bereiken en on demand content te laten zien
.

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage

 

Philips-schermen passen perfect bij eet- en drankgelegenheden, omdat ze betrouwbare content, snelle en eenvoudige bediening en een ongelofelijke efficiëntie bieden.

FailOver


U hoeft niet meer bang te zijn voor foutschermen. Dankzij de revolutionaire FailOver-technologie wordt back-upcontent onmiddellijk automatisch op uw schermen getoond in het geval dat uw mediaspeler niet meer werkt. Zo zullen uw gasten nooit meer een leeg scherm zien.

SmartPower


Gebruik minder energie en bespaar ook nog eens op de operationele kosten. SmartPower is een functie voor energiebesparing die de achtergrondverlichting van het scherm regelt met een vooraf ingesteld systeem. Het resultaat is tot wel 50% lager energieverbruik.

CMND


Bedien al uw schermen vanaf één locatie. Met CMND kunt u uw eigen content maken en deze met één druk op de knop naar al uw schermen sturen. Ook kunt u de veranderingen in uw dagmenu's en specials inplannen.

MemoryCache


Content opslaan of afspelen kan rechtstreeks vanaf het scherm, zodat u meer vrijheid hebt om het scherm te plaatsen op de plek waar klanten er het meest aan zullen hebben.

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.