Compressor, inhaler en vernevelaar: efficiënt, makkelijk en voordelig

Met bijna 40 jaar ervaring in aerosolbehandelingen bij luchtwegaandoeningen (COPD, astma, pulmonale arteriële hypertensie, cystische fibrose) verlichten de respiratieoplossingen van Philips de totale behandellast door een eenvoudigere ervaring voor de patiënt te creëren.  ​

Philips is toonaangevend op het gebied van gezondheidstechnologie en biedt innovatieve draagbare vernevelaars met mesh, jetvernevelaars, voorzetkamers met ventiel (voorzetstukken), ademhalingstrainers (MIT), PEP-apparaten (positive expiratory pressure) en piekstroommeters. Philips kan u helpen het juiste apparaat voor uw patiënten te vinden om zo de behandelresultaten en patiënttevredenheid te optimaliseren. Deze kwaliteiten kunnen samen uw patiënten met COPD of astma de vrijheid geven van de belangrijke dingen in het leven te genieten. 

Aerogen-meshtechnologie

 

Onze geavanceerde aerosolproducten zijn de enige apparaten voor thuisgebruik met Aerogen Vibronic®-mesh*. Deze unieke meshtechnologie met trillend palladium wordt wereldwijd in ziekenhuisventilatoren gebruikt voor het toedienen van aerosolmedicatie. De centrale uitlaat heeft een diameter van slechts 5 mm en de plaat is geperforeerd met 1000 nauwkeurig gevormde gaten die 128.000 keer per seconde vibreren om de optimale deeltjesgrootte te verkrijgen voor diepe longpenetratie.

 

*met uitzondering van I-neb

InnoSpire Go video
Pictogram Online leren

Learning Connection

 

Deze e-learningserie over de respiratoire toediening van medicijnen is een progressief programma met klinische training, waarmee de cursist zijn kennis over de voordelen van de toediening van aerosolmedicatie kan uitbreiden. De zes modules hebben betrekking op een aantal belangrijke gebieden van de respiratoire toediening van medicatie, zoals: fysiologie, bewustzijn van ziektebeelden en de principes van verstuiving. 

Webinars over astmabeheersing

 

De webinarserie is gepubliceerd op Better Outcomes, een kenniswebsite over gezondheidszorg waar artsen kosteloos CME- en CRCE-punten kunnen halen. In de eerste webinar bespreekt Dr. Abramson slecht gecontroleerde astma, tips om astma-aanvallen te minimaliseren en tactieken om astma zo goed mogelijk te controleren. De tweede webinar richt zich op uitdagingen bij het implementeren van bewezen richtlijnen voor astmacontrole. Enkele van de grootste pijnpunten bij implementatie is kennisoverdracht bij zelfzorg, inconsistent medicijngebruik en een ongeschikte levensstijl van de patiënt.  Deze activiteit benadrukt een multidisciplinaire aanpak van de zelfzorg van patiënten en de integratie van astmazorg.

Respiratory Drug Delivery

Philips biedt een volledige productlijn voor de respiratoire toediening van medicijnen, waaronder inhalers, nebulizers en compressors. De producten hebben een robuust en gebruiksvriendelijk ontwerp. Zo kunnen patiënten hun luchtwegaandoening onafhankelijk controleren en hun medicatie efficiënt innemen.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.