Breng zorg op afstand en samenwerken in de zorg dichterbij met Engage

Grip op uw patiënt

Zorgprofessional Welkom bij Engage
Voor zorgverleners die kwalitatief goede zorg willen leveren is Philips VitalHealth Engage meer dan een zorgverlener- en patiëntportaal voor zelfmangement. Engage helpt u grip te krijgen op patiënten dankzij digitale communicatie met het betrokken zorgnetwerk en de patiënt zelf, het voorbereiden van taken zoals vragenlijsten, thuismetingen en online educatie, en het ontvangen van automatische alerts.

Onze partners

Bernhoven icon
St. Anna Ziekenhuis icon
Mentaalbeter icon
Gezondheidscentra Nijerk icon
Alphen icon
Synchroon icon
Wat kunt u als zorgverlener met Engage ?

Wat kunt u als zorgverlener met Engage?

 

  1. Aan de slag met zorg op afstand

Wijs een gevalideerd zorgpad toe aan uw patiënten. Zorgpaden binnen Engage zijn personaliseerbaar zodat deze goed aansluiten op uw huidige werkwijze. Een zorgpad bestaat bijvoorbeeld uit het automatisch opdragen van taken zoals thuismetingen, educatie en vragenlijsten, die aan uw patiënt worden gevraagd op het juiste moment in de behandeling. Heeft u of uw patiënt tussendoor een vraag over de behandeling? Gebruik dan de online chat.

 

2. Transmuraal samenwerken in de regio

Complexe patiënten staan onder behandeling bij veel verschillende zorgprofessionals. Onder zorgnetwerk ziet u betrokken zorgcollega’s van andere aangesloten Engage-zorgaanbieders, zodat u anderen kunt raadplegen en/of gedeelde besluiten neemt. Dit zijn besluiten gebaseerd op dezelfde actuele patiëntinformatie, wat de kwaliteit van zorg voor uw patiënt ten goede komt. 

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.