Wat is digitale pathologie? 

Op zoek naar meer informatie?

microscopie

Digitale pathologie, ook wel virtuele microscopie genoemd, omvat het vastleggen, beheren, analyseren en interpreteren van digitale informatie van een weefselglaasje.

De weefselglaasjes worden geconverteerd naar digitale-pathologiebeelden met behulp van een scanoplossing. Vervolgens wordt een beeld van het digitale scan gegenereerd. Dit beeld met hoge resolutie kan worden gebruikt voor de weergave, interpretatie en beeldanalyse van digitale-pathologiebeelden.

Door gebruik te maken van de meerwaarde van digitale-pathologiebeelden bieden wij een visie op precisiegeneeskunde.

Waar passen wij in het plaatje?

Door het landschap van digitale pathologie te transformeren, kunnen wij zorgen dat onderzoek dat miljarden mensen wereldwijd beïnvloedt sneller vooruitgang boekt. Als marktleider in software voor digitale-pathologieworkflows, met meer dan 40.000 gebruikers wereldwijd, zijn we actief in vele sectoren en toepassingsgebieden. 

video

Overwegingen bij het investeren in WSI-scanners voor pathologie

pathologie-verbeteren

Pathologie verbeteren

Onze diepgaande expertise in webgebaseerde workflow, casemanagement, onderzoekssamenwerking en software voor de analyse van celbeelden overtuigt ons ervan dat deze hulpmiddelen pathologie in een aantal cruciale gebieden kunnen verbeteren.

precisie-verbeteren

De juiste hulpmiddelen voor pathologen

In zijn huidige vorm is de gezondheidszorg voornamelijk reactionair. Gepersonaliseerde medische behandeling, het aanpassen van de behandeling van een patiënt op basis van zijn of haar unieke fysiologische kenmerken, gaat de medische praktijk veranderen. Dit biedt zorgverleners de mogelijkheid om te anticiperen op ziekteprogressie of ziekteprogressie te voorkomen door rekening te houden met genetische en omgevingsfactoren die predispositie mogelijk versterken.

gepersonaliseerde-medicatie

Pathologie en de toekomst van gepersonaliseerde medische behandeling

De volledige omvang van gepersonaliseerde medische behandeling is nog niet tot wasdom gekomen, maar heeft al invloed op de kankerzorg.

Voor verschillende soorten kanker wordt de geschikte behandeling bepaald aan de hand van moleculaire tests. Tumoren kunnen er uitzien als een schoolvoorbeeld van een bepaald soort kanker, maar met moleculaire technieken als FISH-technologie (fluorescente in-situ hybridisatie) kan worden aangetoond dat het een totaal andere aandoening betreft.

Philips Digital & Computational Pathology wil pathologen helpen het ultieme doel te bereiken, namelijk de gezondheidszorg veranderen, door hen in staat te stellen meer te zien en kennis te delen.

Interessegebieden

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.