Mobiele C-bogen voor pijnbestrijding

Mobiele C-bogen voor pijnbestrijding

Pictogram mobiele C-boog

Uitgelichte producten voor deze procedure

Zenition 70 mobiele C-boog met platte detector

Zenition 70 C-boog met platte detector

Verbeter de beeldkwaliteit en de doseringsefficiëntie in complexe anatomie met een hoge dichtheid

Beperk communicatieproblemen en positioneringsfouten1 tijdens pijnprocedures

Verhoog de efficiëntie in de OK met gebruiksvriendelijke bedieningselementen

Vereenvoudig het gebruik en het beheer van materieel in alle OK's

Bescherm de prestaties en patiëntgegevens met het Windows®-platform

Met onze platte detectorsystemen van de vierde generatie krijgt u uitzonderlijke beeldhelderheid voor dichte en complexe orthopedische anatomie. De compacte vorm biedt voldoende ruimte en positioneringsgemak voor de behandeling van chronische pijn in de gewrichten. Dankzij Position Memory2 is de positionering vaker direct goed, waardoor er minder scoutbeelden hoeven te worden gemaakt3 Dit zorgt voor een efficiëntere workflow bij pijnbestrijding.

 

De Zenition 70 is verkrijgbaar met twee detectorformaten: de FD van 26 cm x 26 cm biedt een brede anatomische dekking en de FD van 21 cm x 21 cm biedt ruim voldoende werkruimte rondom patiënten.

Zenition 50 mobiele C-boog met beeldversterker

Verbeter de zichtbaarheid van anatomie met een hoge dichtheid en beheer de dosis efficiënt.

Bespaar tijd tijdens pijnbestrijdingsprocedures met Unify-workflow1.

Eenvoudig door één gebruiker te bedienen dankzij een volledig gebalanceerde C-boog.

Train gebruikers sneller dankzij het point-and-shootontwerp en geleiding op het scherm.

Los met externe ondersteuning veel serviceproblemen op om tijd en geld te besparen.

Dankzij de eenvoud van point-and-shoot en de betrouwbare uptime zijn deze systemen ideaal voor intensief gebruik bij diverse interventionele procedures voor pijnbestrijding. Gebruikers voelen zich snel op hun gemak met het gebruik van de Zenition mobiele C-boog dankzij de intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface, die bij de beste 12% hoort wat betreft systeembruikbaarheid.1

 

De Zenition 50-serie wordt geleverd met een beeldversterker van 12 inch en 9 inch en kan overal worden gebruikt waar dat nodig is: in de operatiekamer, op de intensivecareafdeling en op de spoedeisendehulpafdeling.

Zenition 50 mobiele C-boog met beeldversterker

  Zenition DoseWise garandeert een lage dosis röntgenstraling voor patiënten en personeel

  Zenition background Image

  Philips heeft meer dan een halve eeuw ervaring met het ontwikkelen van mobiele C-boogsystemen voor de chirurgische omgeving en heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van uitmuntende beeldvorming en dosisefficiëntie. Onze Zenition mobiele chirurgische oplossingen zijn gebaseerd op een uitgebreide aanpak van dosisbeheer. Dit zorgt voor klinisch relevante beeldkwaliteit tijdens interventionele procedures voor pijnbestrijdingstoepassingen, terwijl de blootstelling aan straling van patiënten en medisch personeel efficiënt wordt beheerd.

  Zenition biedt unieke dosiscontrolefuncties3

  Tot 90% 
  lagere röntgendosis door klinisch geoptimaliseerde opnameprotocollen te selecteren uit de vele combinaties van dosis en framesnelheid4.

  Tot 49% 
  lager Dose Area Product (DAP) met automatische shutterplaatsing voor bescherming van de anatomie van de patiënt en het personeel in de ruimte tegen onnodige blootstelling4.

  40%
  lagere dosis in de huid van de patiënt door extra koper- en aluminiumstraalfiltratie, waardoor de kwaliteit van de röntgenstraal wordt verbeterd4.

  Philips-technologieën voor interventionele pijnbestrijding

  Aangepaste instelling voor pijnonderzoek

  Aangepaste instelling voor pijnonderzoek


  Met de unieke, vooraf geconfigureerde onderzoeksinstelling voor pijnbestrijding kunnen gebruikers het systeem eenvoudig instellen tijdens interventionele procedures voor pijnbestrijding.

  Automatische beeldverbetering

  Automatische beeldverbetering

  MetalSmart sluit metalen artefacten die worden veroorzaakt door metalen implantaten automatisch uit om, in vergelijking met systemen zonder metaaluitsluiting, een hogere beeldkwaliteit en efficiënte dosiscontrole te bieden voor pijnprocedures en patiënten met metalen implantaten. BodySmart zorgt dat de beeldvorming vaker direct goed is en bevordert de dosisefficiëntie door het meetveld automatisch aan te passen aan het interessegebied.

  Unify-workflow

  Unify workflow

  Bij het uitvoeren van procedures voor pijnbestrijding kan het verminderen van technische afleidingen en discussies interventieteams helpen zich op de patiënten te blijven concentreren. In een bruikbaarheidsonderzoek gaven chirurgische teams aan dat interacties soepeler verliepen en er minder communicatieproblemen optraden met de navigatiehulpmiddelen van de Unify-workflow.1

  Optimale diepte van de C-boog

  Verbeterde diepte van de C-boog

  De optimale diepte van de volledig gebalanceerde C-boog biedt voldoende ruimte voor positionering rond zwaarlijvige patiënten en belichting van de lumbale wervelkolom en de heup. Het systeem ondersteunt positionering boven de tafel, zelfs bij tafels met een grote basis.

  Position Memory

  Position Memory

  Vereenvoudig de workflow voor complexe pijnbestrijdingsprocedures waarbij de mobiele C-boog regelmatig opnieuw moet worden gepositioneerd. Uit een bruikbaarheidsonderzoek1 bleek dat er met Position Memory2 in 94% van de gevallen direct de juiste herpositionering werd gerealiseerd en dat er minder frustratie werd ervaren tijdens (her)positioneringstaken.

  Video over de touchscreenmodule van Zenition 70

  Touchscreenmodule*

  De touchscreenmodule (TSM) is ontworpen om toegevoegde waarde te bieden door de klinische mogelijkheden van Zenition 70 te verbeteren. Als aanvulling op het Zenition 70-platform ondersteunt de TSM volledige bediening bij de tafel door chirurgen tijdens procedures.

   

  * TSM is alleen beschikbaar als optioneel item bij Zenition 70

  Ontdek de verschillende procedures met mobiele C-bogen voor beeldgeleide therapie

  • Mobiele C-bogen voor orthopedie

   Mobiele C-bogen voor orthopedie

   Voer met gemak en vertrouwen orthopedische procedures uit met de beeldvormingssystemen met mobiele C-boog van Philips Zenition, die bewezen gebruiksgemak en mogelijkheden voor toekomstige toepassingen bieden.

   Klik hier voor meer informatie
  • Mobiele C-bogen voor vasculair

   Mobiele C-bogen voor vasculair

   Ervaar meer gemak en vertrouwen tijdens vasculaire interventies en operaties met Philips Zenition-beeldvormingssystemen met mobiele C-boog.

   Klik hier voor meer informatie
  • Mobiele C-bogen voor gastro-enterologie/urologie

   Mobiele C-bogen voor gastro-enterologie/urologie

   Voer gastro-enterologische en urologieprocedures met meer gemak en vertrouwen uit met Zenition-beeldvormingssystemen met mobiele C-bogen van Philips.

   Klik hier voor meer informatie

  Referenties
   

  1. Resultaten die werden verkregen tijdens gebruikerstests die in november 2013 werden uitgevoerd door Use-Lab GmbH, een onafhankelijk bedrijf. Bij de tests waren 30 clinici in de VS (15 artsen in samenwerking met 15 verpleegkundigen of röntgentechnici) betrokken, die gesimuleerde procedures uitvoerden met behulp van Philips röntgensystemen in een gesimuleerde OK-omgeving. De clinici hadden niet eerder met elkaar samengewerkt.

  2. Position Memory is alleen beschikbaar op Zenition-systemen met platte detectoren.

  3. De röntgendosisverlagingen hebben betrekking op specifieke kenmerken en variëren afhankelijk van de geselecteerde dosisparameters.

  4. Gegevens beschikbaar. Rosink H. Dose management Zenition 50/70. DHF335436. Intern technisch document. Philips Healthcare. Januari 2019.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.