Landing

Philips IntelliSite Pathology Solution

Systeem voor klinische digitale pathologie

peter-branders-video

De Philips IntelliSite Pathology Solution¹ is een uiterst schaalbaar product met bewezen technologie dat de productiviteit verhoogt met behulp van digitale beelden met een hoge resolutie, functies voor samenwerking en hulpmiddelen voor casemanagement. 

De oplossing is ontworpen om uw klinische praktijk te ondersteunen, de patiëntenzorg te verbeteren en de kosten overal in uw gezondheidssysteem te verminderen.

Wij ondersteunen uw visie

 

Pathologen moeten op zoek naar efficiëntere manieren om gerichte, patiëntspecifieke behandeling ‘first time right’ besluitvorming te ondersteunen. Philips IntelliSite Pathology Solution helpt uw team de patiëntenzorg te verbeteren door kennisdeling te bevorderen en middelen optimaal in te zetten.

Door multidisciplinaire kennis te delen, kunnen pathologen geïnformeerde beslissingen nemen en nieuwe inzichten in ziekten opdoen. Philips IntelliSite Pathology Solution verenigt bewezen technologieën om de efficiëntie te verbeteren, samenwerking te stimuleren en het vertrouwen in diagnoses te vergroten.

Bewezen technologie op het gebied van tijdbesparing en prestaties2

 

  • Digitale pathologie kan pathologen tijdwinst opleveren bij het bij elkaar zoeken van weefselglaasjes en papierwerk van casussen, transporteren van casussen, foutcorrectie, opzoeken van eerdere casussen, organiseren van casussen, doorzoeken van casussen en zoeken naar specifieke casussen.
  • Het gebruik van een organisatiebrede digitale pathologieoplossing zoals de Philips IntelliSite Pathology Solution kan het percentage interpretatiefouten door niet-subgespecialiseerde pathologen verminderen en de patiëntenzorg verbeteren.
  • Het gebruik van een geïntegreerd digitaal pathologiesysteem stroomlijnt de sign-out-workflow zodat pathologen meer tijd kunnen besteden aan diagnostiek. Philips IntelliSite Pathology Solution heeft opties voor interoperabiliteit met LIS (Laboratory Information Systems) en EMR (Electronic Medical Records).
  • Philips IntelliSite Pathology Solution kan op maat worden gemaakt en worden geïmplementeerd op diverse hardware. Dit leidt tot efficiëntiewinst bij activiteiten op meerdere locaties.

Hoge doorvoer van beelden

Hoge doorvoer 

 

De UFS (Ultra Fast Scanner) wordt automatisch uitgevoerd. De gebruiker hoeft geen actie uit te voeren om te scannen. De scanner omvat automatische weefseldetectie en biedt de mogelijkheid tot continue toevoer/afvoer zonder het scanproces te onderbreken. De UFS kan niet alleen overdag hoge volumes scannen, maar ook 's nachts grote batches scannen zonder toezicht.

Beelden van hoge kwaliteit

Beelden van hoge kwaliteit

 

De UFS heeft een opslagcapaciteit van 300 weefselglaasjes. Het scannen en focussen worden tegelijkertijd uitgevoerd, wat u heel wat tijd bespaart. Elk weefselglaasje wordt gescand met de equivalentie van een vergroting van 40 keer voor een fantastische beeldresolutie.

Dankzij de hoge kwaliteit van de beelden die door de UFS worden geproduceerd, zijn deze klinisch relevant. Beelden die met de UFS zijn gegenereerd, zijn ook een belangrijke enabler voor de prestaties van toekomstige beeldanalysealgoritmen.

Afbeelding van workflow

Een specifieke, patholooggerichte workflow voor routinematig gebruik


Door het hele ontwerp heen is de Philips IntelliSite Pathology Solution eenvoudig in gebruik en sterk geautomatiseerd om te voldoen aan de toenemende eisen van een productieomgeving met hoge volumes met geïntegreerde laboratoriumnetwerken.


De viewer voor het beeldbeheersysteem is zo ontworpen dat u de casus zo snel mogelijk kunt afhandelen en biedt de mogelijkheid tot samenwerking in real time, zodat u eenvoudig in contact kunt komen met collega's en beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Een werklijst waarin casussen centraal staan en rijke visuele ervaring zorgen voor een overzichtelijke werklast.

Afbeelding van pathologieoplossing

Een uitgebreide pathologieoplossing die schaalbaarheid en interoperabiliteit biedt 


Het open en schaalbare ontwerp van de IntelliSite Pathology Solution biedt voortreffelijke bi-directionele interoperabiliteit met uw workflow en IT-infrastructuur. Het systeem kan eenvoudig worden gebruikt met meerdere LIS (Laboratory Information Systems), EMR (Electronic Medical Records) en een breed scala aan hardware. Dit leidt tot efficiëntiewinst bij activiteiten op meerdere locaties.


Het systeem biedt ook flexibele interoperabiliteit met een aantal indelingen en data van derden.

Informatiebronnen

Afbeelding van brochure

Download hieronder de brochure over Philips IntelliSite Pathology Solution:

1. Philips IntelliSite Pathology Solution kan worden gebruikt voor in-vitro-diagnostiek (IVD) doeleinden. Het heeft toegang tot de markttoegang in meer dan 50 landen, waaronder de EER (Europese Economische Ruimte), de VS, Canada, Japan, Zuid-Korea en andere landen in Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

2. Philips DCP-onderzoek, resultaten gelden specifiek voor de instelling waar deze werden verkregen en zijn mogelijk geen afspiegeling van resultaten die haalbaar zijn bij andere instellingen (2018)

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.