Medische IT

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contactgegevens

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*
Philips waardeert en respecteert uw privacy. Voor meer informatie over ons privacybeleid kunt u terecht op

Onze krachten bundelen

Continue innovatie en verbeterde patiëntzorg

  Gedeelde toewijding voor waardevolle innovatie

  Philips heet de collega's, klanten en partners van Carestream Healthcare Information Solutions welkom. Met deze acquisitie versterkt Philips zijn toewijding om toonaangevende medisch beeldvormende apparatuur en IT-oplossingen voor de gezondheidszorg te ontwikkelen. We willen de zorg van patiënten verbeteren en de productiviteit van zorgverleners verhogen, door flexibele oplossingen te bieden aan ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen om nauwkeurige diagnoses te kunnen stellen.

   

  Philips Healthcare Information Solutions, voorheen onderdeel van Carestream Health zal onder leiding blijven staan van Ludovic d'Apréa, Beide organisaties zetten zich in voor waardevolle innovatie, die deel uitmaakt van de cultuur van beide bedrijven.


  Lees verder voor meer informatie.

  Een woord van onze managers

  Breng beeld gedreven beslissingen samen

  Eén gecombineerd dossier voor medische beelden biedt dokters hulpmiddelen voor álle door beelden ondersteunde diagnoses om hun werk effectiever te kunnen doen. Dit geeft een efficiëntere workflow en een betere samenwerking met verwijzers en patiënten.
  Miniatuurweergave servicelijnen beeldvorming samenvoegen

  Combineert grondige klinische expertise met technologische innovatie

  pictogram acquistieportaal

  Acquisitieportaal

  Leg beelden vast vanuit verschillende afdelingen met mobiele apparaten, tablets of vanuit uw PC, in DICOM- of systeemeigen formaat (bijvoorbeeld: JPG, MOV, MP4, PDF, CCD of ECG). Het portaal is zero footprint (geen client installatie/oproepbaar via internet browsers) en biedt op eenvoudige wijze de mogelijkheid om te integreren met andere toepassingen zoals bijvoorbeeld het EPD.

  pictogram patiëntportaal

  Patiëntportaal

  Het Patiëntportaal biedt een uitstekend alternatief voor het branden van cd's of dvd's. De patient heeft de volledige regie over de toegang tot zijn medische beelden en verslagen. De patiënt beslist over de toegang voor zorgverleners/familieleden/vrienden en meer. De toegang tot het Patiëntportaal wordt op een veilige manier geregeld door middel van 2-factor authenticatie.

  pictogram beelduitwisseling

  Beelduitwisseling

  Voor de uitwisseling van beelden tussen zorginstellingen wordt de wereldwijde IHE XDS standaard ondersteunt.

  Aanbevolen oplossing

  Één Enterprise Imaging Archief

  Reduceer kosten en breng losse Medische Beeldarchieven samen in één Enterprise archief. Hiermee wordt één gecombineerd dossier voor medische beelden en documenten opgebouwd van o.a. dicom, foto's, video's, pdf’s, .doc’s, etc. En deze worden ongeacht op welk medium ze zijn gecreëerd (modaliteiten, smartphone, tablet, videocamera), in hun originele formaat opgeslagen. Het enterprise imaging archief wordt op veilige en gecontroleerde wijze ontsloten via de enterprise viewer, het elektronische patiëntendossier, het patiëntportaal, de full pacs client of leverancierspecifieke viewers (bvb. met specifieke processing).

  Enterprise-viewer

  De Enterprise-viewer is een zero-footprint viewer die elk beeld en document in het archief kan visualiseren. De Enterprise-viewer is zeer intuïtief en vergt geen specifieke training.
  De Enterprise-viewer kan in uw EPD worden geïntegreerd en zorgt voor de toegankelijkheid en uitwisseling van klinische gegevens. De viewer maakt het mogelijk om interactieve multimediarapportage te delen met verwijzers of open te stellen. De viewer kan worden gebruikt om beelden tussen samenwerkende (regionale) zorgnetwerken in te zien.

  Interactieve multimediarapportage

  De module voor interactieve multimedia rapportage zorgt voor duidelijkere en uitgebreidere verslagen voor de verwijzers en patiënten. Het rijke verslag kan bvb. verrijkt worden met hyperlinks naar vorige beelden, hyperlinks naar een beeld met bepaalde metingen, een grafiek met trend van metingen (uit vorige onderzoeken). De radioloog of Nucleair Geneeskundige wordt door middel van spraakherkenning, templating en AI begeleid in het efficiënt opmaken van deze kwalitatieve verslagen.

  Workflow-orchestrator

  De workflow-orchestrator zorgt ervoor dat het juiste onderzoek aan de juiste radioloog wordt toegewezen op basis van expertise, beschikbaarheid en werkbelasting. De workflow-orchestrator zorgt tevens voor kwaliteitsverhoging door peer-review en volgordebeïnvloeding bij urgenties (AI op de beelden). Als laatste wordt de klinische samenwerking verbeterd dmv. chat, scherm- en context deling tussen radiologen, techniekers en verwijzers.
  pictogram cloud

  Gegevens archiveren en beheren met Cloud services

  Clinici en verwijzende artsen moeten patiëntgegevens snel en efficiënt kunnen raadplegen. Onze cloud technologie maakt gegevensbeheer gemakkelijk en geeft u moeiteloos toegang tot beelden, documenten en rapporten – op elk moment, op elke plek. U kunt medische beelden eenvoudig vanaf een computer, smartphone of tablet met internetverbinding veilig openen, waar ter wereld u ook bent. Cloud technologie biedt ongekende vrijheid voor uw medische beelden en documenten. De Cloud services ontzorgen u van: schaalbaarheid, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en voorspelbaarheid op de total cost of ownership.

  Één Enterprise Imaging Archief voor alle afdelingen

  Ontdek hoe de ‘Unified Core’ van het Clinical Collaboration Platform uw Enterprise Imaging-omgeving kan verbeteren.
  youtube video thumbnail

  Meer in medische informatica

  miniatuurweergave IntelliSpace Portal 11

  IntelliSpace Portal

  Philips IntelliSpace Portal is een geavanceerde oplossing voor visualisatie en analyse waarmee artsen op verschillende klinische terreinen en over meerdere modaliteiten beeldgegevens kunnen diagnosticeren, kwantificeren en communiceren in een geïntegreerde workflow.
  miniatuurweergave PerformanceBridge

  PerformanceBridge

  Philips PerformanceBridge is een flexibel dienstenpakket voor doorlopende kwantitatieve en kwalitatieve verbetering waarmee ziekenhuizen kansen kunnen vinden en deze optimaal kunnen benutten. Zo kunnen ze met minder middelen meer doen, terwijl de focus op de zorg van patiënten blijft liggen.
  miniatuurweergave digitale pathologie

  Digitale pathologie

  Door uw workflow te digitaliseren, kunnen pathologen altijd en overal samenwerken en krijgen ze toegang tot gestroomlijnde diagnostische informatie, waardoor ze sneller en met meer vertrouwen diagnoses kunnen stellen.

  Gedeelde uitdagingen samen aangaan

  Hoe de sterke punten van Philips Healthcare Information Solutions u helpen uw doelstellingen te behalen

  staand personeel met een tablet
  Met het uitgebreide aanbod van Philips bieden we onze klanten toegang tot een breder portfolio van medische ICT-oplossingen om het beheer van medische beelden te vereenvoudigen, doelgerichte samenwerking mogelijk te maken en de zorg van patiënten te verbeteren. Met de flexibele oplossingen kan Philips u nog beter helpen uw doelstellingen te behalen op vier gebieden: verbetering van de patiëntzorg, verbetering van de gezondheidsresultaten, verlaging van de zorgkosten en een verbeterde van de ervaring voor zorgverleners.

  Lees hieronder meer over onze strategische focus.
  Innovatie staat centraal
  Met de uitgebreide klinische expertise van Philips en het inzicht in klinische beelden en workflows van het vroegere Carestream Healthcare Informatics, kunnen we u helpen met innovatieve oplossingen die de productiviteit verhogen en voorzien in onvervulde behoeften. Ons slim en innovatief aanbod omvat oplossingen voora, beeldbeheer, RIS en PACS, zorg-netwerken, geavanceerde visualisatie en beeldanalyses, en om de operationele efficiëntie van uw organisaties te verbeteren.

  Bewezen kwaliteit

  Philips en het vroegere Carestream hebben samen wereldwijd ruim 5000 beeldmanagement projecten uitgevoerd op zowel regionale als nationale schaal. Dat hebben we kunnen doen dankzij ons deskundig implementatie- en ondersteuningspersoneel, dat ervoor heeft gezorgd dat implementaties succesvol verlopen. Door u tijdig en proactief te ondersteunen zijn uw Philips ICT-oplossingen veilig, betrouwbaar en bereikbaar.

  Op overleg gebaseerde aanpak
  Bij Philips geloven we dat het werk pas klaar is als de voordelen van onze oplossingen merkbaar zijn in uw dagelijkse werkzaamheden. Philips werkt met u samen om uw doelstellingen te behalen, of dat nu op het gebied van processen, personeel, vaardigheden of ICT is. Een succesvolle klinische bedrijfsvoering begint met de juiste partner.

  Wilt u een vertegenwoordiger van Philips spreken of gewoon op de hoogte blijven?

  Wanneer u het formulier invult, nemen wij contact met u op.
  *

  Contactinformatie

  * Dit veld is verplicht
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
  *
  *

  Final CEE consent