Medisch Perspectief
Refurbished

Refurbished in Best

Een ruimere blik

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Niks geen tweedehandsjes. In november opende Philips in Best een nieuwe fabriek waar gebruikte medische beeldvormingssystemen volledig worden gereviseerd en geüpgraded naar de huidige standaard. Dit is een nieuwe stap naar een circulaire economie in de gezondheidszorg.

   

Philips heeft een ontwikkeling ingezet naar de verkoop van functionaliteit. Ziekenhuizen die een partnerschap met Philips aangaan, krijgen oplossingen en services aangeboden in plaats van systemen. Heeft een klant bijvoorbeeld extra productiecapaciteit nodig, dan is een high-end systeem niet vereist. Systemen gaan steeds meer circuleren en blijven eigendom van Philips. Revisie en hergebruik zorgen voor een langere gebruiksduur en gesloten kringlopen. Dit is milieuvriendelijker en goedkoper en draagt bij aan een duurzame economie. 

De nieuwe fabriek maakt integraal onderdeel uit van Philips’ R&D en de productielocatie in Best. De ontwerpers van nieuwe systemen houden er vanaf het begin rekening mee dat zoveel mogelijk onderdelen hergebruikt moeten worden.

 

 

 

Ontdek het zelf

Kortom: een refurbished product biedt kansen voor nieuwe technologie in een klassieke jas tegen een scherp tarief. Bent u nieuwsgierig hoe een refurbished product in uw zorginstelling zou kunnen werken? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier om een gesprek aan te vragen.


Philips ondersteunt zorginstellingen met een groene strategie. Lees meer over verantwoord en duurzaam zakendoen met Philips.

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.