Medisch Perspectief

Refurbished

Refurbished in Best

Een ruimere blik

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens
Niks geen tweedehandsjes. In november opende Philips in Best een nieuwe fabriek waar gebruikte medische beeldvormingssystemen volledig worden gereviseerd en geüpgraded naar de huidige standaard. Dit is een nieuwe stap naar een circulaire economie in de gezondheidszorg.

   

Philips heeft een ontwikkeling ingezet naar de verkoop van functionaliteit. Ziekenhuizen die een partnerschap met Philips aangaan, krijgen oplossingen en services aangeboden in plaats van systemen. Heeft een klant bijvoorbeeld extra productiecapaciteit nodig, dan is een high-end systeem niet vereist. Systemen gaan steeds meer circuleren en blijven eigendom van Philips. Revisie en hergebruik zorgen voor een langere gebruiksduur en gesloten kringlopen. Dit is milieuvriendelijker en goedkoper en draagt bij aan een duurzame economie.

De nieuwe fabriek maakt integraal onderdeel uit van Philips’ R&D en de productielocatie in Best. De ontwerpers van nieuwe systemen houden er vanaf het begin rekening mee dat zoveel mogelijk onderdelen hergebruikt moeten worden. 

 

 

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.