Medisch Perspectief

Overeenkomst
voor 15 jaar met
Reinier de Graaf
Groep

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
2
Contactgegevens

Het topklinisch ziekenhuis Reinier de Graaf Groep (RdGG) heeft met Philips een overeenkomst gesloten voor 15 jaar. In het contract is bepaald dat Philips alle imagingsystemen voor diagnostiek levert, en ook alle healthcare informatics. Met deze overeenkomst is de RdGG klaar voor de toekomst.

De RdGG heeft een hoofdvestiging in Delft, nevenvestigingen in Voorburg, Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg, en verleent zorg aan 251.000 mensen in deze regio. Door het partnerschap met Philips kan de RdGG zijn patiënten snelle toegang verlenen tot technologisch hoogstaande zorg.


Behalve de systemen levert Philips ook dienstverlening voor onderhoud van de apparatuur. Daarvoor zijn twee engineers van Philips permanent in het ziekenhuis aanwezig om snel te reageren op mogelijke technische problemen. Ook diensten voor planning en consultancy, die gericht zijn op het verhogen van de kwaliteit, de veiligheid en de doelmatigheid van de zorg, zijn in de overeenkomst opgenomen. Er is een contract opgesteld met vaste kosten per maand.

Het contract is flexibel. Het ademt mee met ontwikkelingen die afhankelijk zijn van factoren binnen en buiten het ziekenhuis, zoals productievolumes. Nemen die toe of juist af, dan verandert de overeenkomst mee en verhoogt of verlaagt Philips de capaciteit. Bijzonder aan de overeenkomst is ook dat er afspraken zijn gemaakt over het beschikbaar stellen van functionaliteit en niet zozeer over de technologie. Daardoor kan de RdGG inspelen op technologische innovaties die de zorg verbeteren of de kosten drukken. Om die reden is ook de mogelijkheid om beeldvormende apparatuur te upgraden opgenomen in de overeenkomst.

Lees meer over onze (internationale) partnerships.

Partnerships

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.