Medisch Perspectief

Overeenkomst
voor 15 jaar met
Reinier de Graaf
Groep

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*
*

Final CEE consent
Het topklinisch ziekenhuis Reinier de Graaf Groep (RdGG) heeft met Philips een overeenkomst gesloten voor 15 jaar. In het contract is bepaald dat Philips alle imagingsystemen voor diagnostiek levert, en ook alle healthcare informatics. Met deze overeenkomst is de RdGG klaar voor de toekomst.

De RdGG heeft een hoofdvestiging in Delft, nevenvestigingen in Voorburg, Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg, en verleent zorg aan 251.000 mensen in deze regio. Door het partnerschap met Philips kan de RdGG zijn patiënten snelle toegang verlenen tot technologisch hoogstaande zorg.


Behalve de systemen levert Philips ook dienstverlening voor onderhoud van de apparatuur. Daarvoor zijn twee engineers van Philips permanent in het ziekenhuis aanwezig om snel te reageren op mogelijke technische problemen. Ook diensten voor planning en consultancy, die gericht zijn op het verhogen van de kwaliteit, de veiligheid en de doelmatigheid van de zorg, zijn in de overeenkomst opgenomen. Er is een contract opgesteld met vaste kosten per maand.

Het contract is flexibel. Het ademt mee met ontwikkelingen die afhankelijk zijn van factoren binnen en buiten het ziekenhuis, zoals productievolumes. Nemen die toe of juist af, dan verandert de overeenkomst mee en verhoogt of verlaagt Philips de capaciteit. Bijzonder aan de overeenkomst is ook dat er afspraken zijn gemaakt over het beschikbaar stellen van functionaliteit en niet zozeer over de technologie. Daardoor kan de RdGG inspelen op technologische innovaties die de zorg verbeteren of de kosten drukken. Om die reden is ook de mogelijkheid om beeldvormende apparatuur te upgraden opgenomen in de overeenkomst.
Lees meer over onze (internationale) partnerships.

Partnerships