1

 

 

 

 

Over Philips & PSV

PSV landskampioen eerste keer

Philips gelooft in innovaties voor de mens. Want met de juiste innovaties maken wij het leven van heel veel mensen duurzamer, gezonder en gelukkiger. Daar ligt onze drijfveer. Sterker nog: wij streven ernaar om in 2025 het leven van 3 miljard mensen jaarlijks te kunnen verbeteren. Daarvoor halen wij alles uit onze organisatie en mensen. Elke dag opnieuw.

 

Dat klinkt bijzonder, maar behoort al sinds de oprichting van ons bedrijf vanzelfsprekend tot onze DNA. Het beste voorbeeld daarvan is wellicht onze Philips Sport Vereniging (PSV), opgericht in 1913. Toen al was het doel daarvan het leven van onze werknemers beter te maken.

 

* foto | PSV 1ste keer landskampioen, 1929

 

Eendracht maakt macht

   

Als grondleggers van PSV hebben wij ‘onze’ club een enorme ontwikkeling zien doormaken. In een rijke historie van 101 jaar is onze Eindhovense trots uitgegroeid tot één van de meest succesvolle voetbalclubs van Nederland. PSV is tot in alle uithoeken van de wereld bekend. Onze rol als ‘founding’ father is veranderd, maar wij geven onze ‘zoon’ nog altijd alle ruimte, verantwoordelijkheid en ondersteuning.

 

Kortom: wij zijn trots op PSV. Elke dag opnieuw. Trots als vader. En trots als supporter.

 

PSV, we are proud of you!

 

* foto | Gerard en Anton Philips, Onafhankelijksheidfeesten 1913

 

Gerard en Anton Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue
Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.