1

 

 

 

Nieuwe LED-schermen

Philips Stadion

Een eeuw lang zij aan zij

     

Op 4 januari gaven Tiny Sanders van PSV en onze CEO Frans van Houten het startschot voor het jubileumjaar. Op dezelfde plek als waar Frits Philips honderd jaar eerder de aftrap van de eerste wedstrijd van het Philips Elftal verrichtte, staan club en bedrijf weer zij aan zij.

 

“PSV en Philips zijn samen een sterk team, nu al 100 jaar met elkaar verbonden,” zei Frans van Houten, CEO van Philips in zijn speech. “Beide zijn internationaal vermaard en succesvol. Succes dat voortkomt uit inspiratie, ondernemerschap, inzet en de wil om samen te winnen.”

 

ledscherm

Vier nieuwe LED-schermen voor Philips Stadion

   

Ter ere van het jubileum, en daarmee van de unieke band tussen Philips en de voetbalclub, biedt Frans van Houten vier LED-schermen aan. Het zijn innovatieve schermen met bijna twee keer zoveel pixels als de oude, dus met een veel scherper beeld en scherpere kleuren. Ze zijn ook veel duurzamer want de LED-schermen verbruiken ongeveer 50% minder energie.

 

Als primeur werd daarnaast tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Philips Stadion een uniek LED-verlichtingssysteem voor het veld getoond; kijkersvriendelijke verlichting op het voetbalveld, die veel nieuwe mogelijkheden biedt tot direct licht, dynamiek en flexibiliteit.

 

* foto | Frans van Houten biedt 4 nieuwe LED-schermen aan ter ere van het jubileum.

Artikel delen

Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.