1

 

 

 

 

 

 

 

 

Philips en PSV

verlengen sponsorcontract

Philips en PSV verlengen sponsorcontract voor tien jaar

Philips en PSV hebben vandaag het sponsorcontract voor tien jaar verlengd. Zowel Philips als PSV ontwikkelen zich. Philips richt zich steeds meer op het domein gezond leven, gezondheid en energie-efficiënte verlichtingsoplossingen. Daarom is het logisch dat het contract is aangepast.

Philips-PSV Sponsorcontract tekenen

De betrokkenheid bij ‘onze club’ is en blijft groot.

Met dit contract verbinden wij onze naam voor de komende tien jaar aan het Philips Stadion en hebben we een uitgebreid sponsorcontract voor de komende vijf jaar afgesloten. Bovendien staat de vermelding Philips founder PSV vanaf seizoen 2016-2017 op de mouw van wedstrijdshirts. Wij zijn hiermee de grootste co-sponsor van een club in de Eredivisie.

Philips-PSV sponsorcontract

De komende jaren staan we dus niet meer als hoofdsponsor op het shirt maar leggen we de focus op een inhoudelijke samenwerking en het gezamenlijk innoveren. Zo blijven we waarde voor elkaar creëren. Daarmee zetten we de langste sponsorrelatie van Nederland vol trots voort.

 

De samenwerking tussen Philips en PSV bestaat al 102 jaar en is uniek in Nederland én Europa. Medewerkers van Philips richtten de club op in 1913 en de onderneming is altijd nauw betrokken geweest bij de activiteiten van PSV. Met de vernieuwde overeenkomst onderstreept Philips deze betrokkenheid.

Philips-PSV sponsorcontract

Artikel delen

Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.