1

 

 

 

58 verschillende PSV-shirts hangen verspreid door heel Eindhoven!

 

Na 34 jaar op de borst van PSV maakt Philips een stap zijwaarts. De komende jaren staat Philips nietmeer als hoofdsponsor op het shirt, maar wordt de focus gelegd op inhoudelijke samenwerking en gezamenlijk innoveren. In totaal heeft PSV in deze 34 jaar met 58 verschillende shirts gespeeld. Alleshirts – die zondag in de rust van PSV – SC Cambuur op het veld werden getoond door leden van de Supportersvereniging – hangen deze week verspreid in abri's door heel Eindhoven.

 

 

Philips en PSV roepen alle supporters op om op de foto te gaan met hun favoriete shirt. Bijvoorbeeld het shirt waar ze hun mooiste kampioenschap in hebben gevierd, waarin ze een speler het meest bijzondere doelpunt hebben zien maken, of misschien wel dat ene shirt van die Europese successen... Iedereen die via social media een foto deelt met #proudofyou maakt kans op 10x10 tickets voor een wedstrijd in het seizoen 2016/2017. Want ook dan is Philips er gewoon weer bij. De naam Philips blijft namelijk voor de komende tien jaar verbonden aan het Philips Stadion en er is een uitgebreidsponsorcontract voor de komende vijf jaar afgesloten. De vermelding ‘Philips founder of PSV’ prijktvanaf komend seizoen met een speciale mouwbadge op de wedstrijdshirts en zorgt er daarmee voordat de naam niet volledig van de shirts verdwijnt.

 

Klik naar onderstaande overzicht van de 58 abri's, zodat je kunt zien waar jouw favoriet hangt. Wil je kans maken op 10 tickets voor een wedstrijd in het seizoen 2016/2017? Bepaal je favoriete shirt,  zoek ‘m op en deel je selfie hier met de ‪#‎proudofyou‬.

PSV

Artikel delen

Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.