Privacy

Formulier voor Privacy-gerelateerde vragen en verzoeken


Dit formulier is alleen bestemd voor privacy-gerelateerde vragen en verzoeken. Generieke customer service vragen zullen niet beantwoord worden wanneer deze via dit formulier worden verzonden. Wanneer uw vraag niet privacy-gerelateerd is, dien deze dan in via onze contactpagina: www.philips.com/support.


* Dit veld is verplicht

*
*
*
*

Het kan zijn dat Philips, teneinde uw verzoek te vervullen, genoodzaakt is om uw identiteit te verifiëren. We proberen ten alle tijden om in uw lokale taal antwoord te geven. Soms is dit echter niet mogelijk en zal een antwoord in het Engels gegeven worden. Philips respecteert uw privacy en gebruikt persoonsgegevens verzonden via dit formulier enkel en alleen voor het verwerken van uw verzoek en de communicatie daaromtrent.

 

Een MyPhilips account kan potentieel ook worden gebruikt voor verschillende andere services van Philips. Wanneer u ervoor kiest om uw MyPhilips account te verwijderen, zullen we ook alle data, zoals app-data, welke gelinkt is aan uw account verwijderen. Lees alstublieft ook onze Philips Privacy Notice en de privacy notice van uw mobiele applicatie(s).

You are about to visit a Philips global content page

Continue
Terug naar boven

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.