Voor duurzame gezondheidszorg

Oog voor mens én planeet

Klimaatverandering bedreigt de gezondheid en het levensonderhoud van honderden miljoenen mensen over de hele wereld en treft vaak het vroegst en het hardst de meest kwetsbare gemeenschappen. Tegelijkertijd leidt vervuiling tot een toename van chronische ziekten, zoals astma en hart- en vaatziekten.

Het verband tussen de gezondheid van mens en planeet staat centraal in duurzame gezondheidszorg. Het draait allemaal om het leveren van kwaliteitszorg aan diegenen die het nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben, terwijl de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt.

Waar de beste zorg voor de patiënt geen schade toebrengt aan de planeet

 

Bij Philips blijven we innoveren en ons portfolio van energie-efficiënte, circulaire, digitale en cloud-gebaseerde oplossingen opschalen. Op deze manier helpen we de gezondheidszorg om de meest urgente uitdagingen aan te pakken, waaronder zorgkosten, personeelstekorten en groeiende gezondheidsverschillen. We helpen tegelijkertijd de impact op het milieu verminderen.

Ontdek vijf manieren waarop wij duurzame gezondheidszorg stimuleren

Samenwerken aan duurzame gezondheidszorg

 

Wij geloven dat we, door samen te werken met zorgaanbieders, zorgverleners en leveranciers, duurzame methodes kunnen opschalen en de gezondheidszorg CO2-vrij kunnen maken. Zo creëren we een veerkrachtigere en duurzamere sector voor de generaties na ons.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.