1
    -{discount-percentage}%

Signage Solutions LED-display

27 inch, Direct View LED 27BDL9112L/00 Find similar products

Grenzeloos

Randloze LED-videowand.

  • 27 inch
  • Direct View LED

LED-display. Superieure beeldkwaliteit. Perfect gelijkmatig

Creëer randloze videowanden in elke vorm, grootte of resolutie. Door het modulair ontwerp van de Philips Professional LED-behuizingen kunt u de installatie afstemmen op elke ruimte. Creëeruitgebreide, meeslepende installaties of maak intrigerende patronen. Creëer eenvoudig videowanden die naadloos rond deuren en andere openingen lopen.

Ingebouwde kabelafdekking aan de achterzijde. Eenvoudig kabelbeheer

Uw Philips Professional LED-display is voorzien van ingebouwde kabelafdekking aan de achterzijde, zodat de voedings- en datakabels netjes blijven. De behuizingen van de displays kunnen ook in een ringnetwerk worden aangesloten voor zowel voeding als data. Zo blijven de kabels geordend en gaat de installatie sneller.

Hoogwaardige LEDs met gouddraad

Philips Professional LED-schermen bevatten hoogwaardige LEDs met gouddraad. Deze LEDs zijn energiezuinig en rendabel. Het licht is feller en de LEDs gaan langer mee.

Maak randloze videowanden in elke vorm en in elk formaat

Sluit meerdere LED-displays op elkaar aan om de gewenste resolutie te bereiken, of het nu 4K, 8K of nog hoger is. Vergeleken met LCD-displays hebben LED-displays een hogere vernieuwingsfrequentie, waardoor de beelden vloeiender zijn. Waar u ze ook voor gebruikt, u maakt altijd een geweldige indruk met de glasheldere beeldkwaliteit.

LED-modules met toegang aan de voorzijde. Gemakkelijk te onderhouden

De interne elektronica is gemakkelijk te bereiken voor onderhoud. Elk van de acht LED-modules in een behuizing kan worden verwijderd met speciaal magnetisch gereedschap. Dit gereedschap tilt de module op vanaf de voorzijde.

Suggested products

  • -{discount-percentage}%

Recently viewed products

  • -{discount-percentage}%