Frequently asked questions

General

Hoe zijn de beeldvormingsprestaties van Lumify in vergelijking met die van andere systemen?

De Lumify-app levert beeldvormingsprestaties die vergelijkbaar zijn met die van grotere systemen, zonder concessies te doen op het gebied van dieptepenetratie of weefselresolutie.

Hoeveel gebruikstijd biedt het Lumify-systeem mij?

Dit is afhankelijk van uw apparaat, maar in het algemeen kunt u twee tot vier uur continu scannen. Ga naar https://www.philips.com/lumify-compatible-devices voor een overzicht van geschatte scantijden voor compatibele apparaten.

Hoe robuust is de Lumify-transducer?

De Lumify-transducerserie is ontworpen en getest om te voldoen aan de strenge betrouwbaarheidseisen voor zeer mobiele echoapparaten en om ervoor te zorgen dat de transducers bestand zijn tegen het intensieve gebruik in de uiterst mobiele echografieomgeving.

Welke transducer heb ik nodig?

De lineaire (L12-4) transducer is het meest geschikt voor onderzoeken op musculoskeletaal gebied.

Welke opleiding of training wordt er bij Lumify aangeboden?

Voor fysiotherapeuten bieden wij direct geen cursussen aan. Wel raden we de cursussen van Sonoskills https://www.sonoskills.com/ en de SOMT aan https://www.somtuniversity.nl/

 

Daarnaast is Lumify intuïtief, waardoor medewerkers niet uitgebreid getraind hoeven te worden. Philips biedt kosteloos gericht point-of-care-educatiemateriaal, plus uitgebreidere educatie- en trainingscursussen. Aan die laatste zijn wel kosten verbonden. Op de volgende websites vindt u een overzicht van het volledige educatieaanbod: 

www.philips.com/CCEMeducation

Hoe groot is de beeldopslagcapaciteit van Lumify?

Een normaal echo-onderzoek met enkele stilstaande beelden is ongeveer 10 MB groot. Onderzoeken met een aantal loops van drie seconden gebruiken ongeveer 50 MB. Op een compatibel apparaat (zie www.philips.com/Lumify-Compatible-Devices) kunt u honderden onderzoeken opslaan. De daadwerkelijke opslagcapaciteit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de hoeveelheid inhoud die er op uw apparaat is opgeslagen.

Bevatten de Lumify-patiëntgegevens toegangsnummers?

Ja. Het formulier Patient Info (Patiëntgegevens) bevat het veld Accession Number (Toegangsnummer). U kunt het nummer ook vinden via de functie Modality Worklist (Modaliteitswerklijst).

Shares and dividends

Debts and ratings

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.