1
LEDClassic

Een design om gezien te worden. 

Altijd mooi, aan en uit

Terug naar de klassieke look met LED

De vertrouwde klassieke look van nostalgische verlichting met de voordelen van moderne LED-lampen met gloeidraad? Die droom wordt nu werkelijkheid met de klassieke, energiezuinige LED-lampen van Philips. Ze zijn verkrijgbaar in de geliefde en vertrouwde vormen, gebruiken circa 80% minder energie dan traditionele lampen en gaan tien keer langer mee. De klassieke Philips LED-spot is de perfecte vervanging voor uw netspanningshalogeenspots. Ze zien er hetzelfde uit en ze geven licht met dezelfde kleur en intensiteit als halogeen. Ze gaan langer mee en gebruiken minder energie, dus u bespaart nog geld ook.
U kunt kiezen uit dimbare en niet-dimbare uitvoeringen van deze duurzame lampen. Geniet van uw decoratieve verlichting, maar nu met alle voordelen van Philips-kwaliteit. 

Vergelijk de verschillende lichtstanden

In de spotlights

Uitleg, wiki en tutorial


1 Lamp. Jouw schakelaar. 3 Lichtstanden.


Bepaal zelf je sfeer met slechts 1 lamp en je bestaande schakelaar.  Kies 1 van de 3 lichtinstellingen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt! Er is dus geen installatiewerk nodig!
Alles draait om het juiste licht


Dim naar een gezellige warme sfeer


Breng een warme sfeer in huis met Philips WarmGlow. Met de dimfunctie kan je het licht geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele lampen. Hoe meer je dimt, hoe warmer het licht.
Compatibiliteit met dimmers


Vind de juiste lamp

 

Philips heeft het meest uitgebreide assortiment lampen die passen bij jouw verlichtingsbehoeften. Ben je op zoek naar basislicht om een ruimte te verlichten, of ben je op zoek naar een warm sfeerlicht om je woning gezelliger te maken? Twijfel je tussen LED, halogeen of een spaarlamp? Philips heeft het allemaal en helpt je graag bij het kiezen van het juiste licht. Dankzij de nieuwe Bulb Advisor tool maak je altijd de juiste keuze.