LEDClassic: ontworpen om gezien te worden
altijd mooi, aan en uit

Terug naar de klassieke look met LED

De vertrouwde klassieke look van nostalgische verlichting met de voordelen van moderne LED-lampen met gloeidraad? Die droom wordt nu werkelijkheid met de klassieke, energiezuinige LED-lampen van Philips. Ze zijn verkrijgbaar in de geliefde en vertrouwde vormen, gebruiken circa 80% minder energie dan traditionele lampen en gaan tien keer langer mee. De klassieke Philips LED-spot is de perfecte vervanging voor uw netspanningshalogeenspots. Ze zien er hetzelfde uit en ze geven licht met dezelfde kleur en intensiteit als halogeen. Ze gaan langer mee en gebruiken minder energie, dus u bespaart nog geld ook.
U kunt kiezen uit dimbare en niet-dimbare uitvoeringen van deze duurzame lampen. Geniet van uw decoratieve verlichting, maar nu met alle voordelen van Philips-kwaliteit. 

Vergelijk de verschillende displays van LEDClassic

Populaire LED-producten

In de spotlights

Uitleg, wiki en tutorial

Uitleg, wiki en tutorial

Door het schijnbaar eindeloze aanbod kan het kiezen van de juiste lamp een hele opgave zijn. Bekijk onze verlichtingstutorials om te zien welke mogelijkheden er zijn.  
Alles draait om het juiste licht

Alles draait om het juiste licht

Of u nu de juiste sfeer wilt creëren, het perfecte licht wilt vinden om bij te werken of met prachtige lichteffecten uw eigen verlichtingsstijl wilt creëren: Philips laat zien wat het juiste licht kan doen voor uw huis en uw leven, en helpt u het juiste licht te kiezen voor al uw verlichtingsbehoeften.
Compatibiliteit met dimmers

Compatibiliteit met dimmers 

Gebruik ons compatibiliteitsoverzicht om de juiste dimmer te vinden voor uw dimbare LED-lampen en compacte fluorescentielampen, en geniet van zo veel, of zo weinig, licht als u wilt.