Kies een lamp
SceneSwitch

1 lamp, 3 lichtstanden
Dim met je eigen schakelaar

SceneSwitch LED
Bepaal de sfeer met je bestaande schakelaar


Creëer uw eigen scène met slechts één lamp en eenvoudig met behulp van uw bestaande schakelaar. Uniek aan deze Philips LED lampen is dat je meerdere lichtinstellingen kan kiezen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt of hoeft te installeren.

Klik op afspelen om meer te weten te komen over de Philips SceneSwitch-reeks.

 

1 lamp, 3 lichtstanden

 

Dim met je eigen schakelaar

Van helder licht...

Van helder licht


Sommige situaties vragen om helder licht dat je helpt te concentreren en elk detail op te merken. Philips SceneSwitch LED-lampen bieden je verschillende lichtinstellingen met slechts één peerlamp, kaarslamp of spot. Verander de lichtstand zonder dimmer, maar simpelweg door je eigen schakelaar te gebruiken. Er is dus geen installatiewerk nodig!

 

Philips SS helder licht
naar natuurlijk licht...

Naar natuurlijk licht


Een minder intens, natuurlijk licht schept een uitnodigende sfeer om vrienden te ontvangen of te ontspannen met een boek.
Philips SS natuurlijk licht
naar een zachte, warme gloed

Naar een zachte, warme gloed


Een zacht, warm licht helpt u te ontspannen en te genieten van het moment.
Philips SS warme gloed

Hoe werkt SceneSwitch?

SceneSwitch producten

In de spotlights

Uitleg, wiki en tutorial

Vind altijd de juiste lamp

 

Philips heeft het meest uitgebreide assortiment lampen die passen bij uw verlichtingsbehoeften. Bent u op zoek naar basislicht om een ruimte te verlichten, of bent u op zoek naar warm licht om uw woning gezelliger te maken? Twijfelt u tussen LED, halogeen of een spaarlamp? Philips heeft het allemaal en helpt u graag bij het kiezen. Dankzij de nieuwe Bulb Advisor tool maakt u altijd de juiste keuze.

 

Alles draait om het juiste licht

Ervaar Philips LED-verlichting

Voel u thuis met de nieuwste LED-technologie van Philips. Philips LED-licht verzekert dat u zich thuis voelt zodra de lampen worden ingeschakeld. LED-lampen combineren een mooi warmwit licht met een buitengewoon lange levensduur. LED-lampen leveren onmiddellijk aanmerkelijke energiebesparingen en versterken tegelijk de sfeer in uw woning.

Compatibiliteit met dimmers

Compatibiliteit met dimmers 

Gebruik ons compatibiliteitsoverzicht om de juiste dimmer te vinden voor uw dimbare LED-lampen en compacte fluorescentielampen, en geniet van zo veel, of zo weinig, licht als u wilt.