1

De slimste tandenborstel
voor een gezondere mond

Maak kennis met de Philips Sonicare DiamondClean Smart tandenborstel

 

De beste resultaten met de Philips Sonicare DiamondClean Smart. Nieuwe, superieure, opzetborstels zorgen voor voor een effectieve plaqueverwijdering, gezondere gingiva en een frisse adem. Smart-sensortechnologie geeft gepersonaliseerde feedback via de tandenborstel en applicatie. Individuele coaching leid tot betere poetstechniek en verbeterde mondgezondheid

Recommended by dental professionals Icon

Philips Sonicare DiamondClean Smart

 

Wat uw patiënten ook willen bereiken op het vlak van hun mondverzorging, ze kunnen hun doelstellingen bereiken. De Philips Sonicare DiamondClean Smart tandenborstel is onze beste en volledigste poetsoplossing ooit.

Apple, het Apple-logo en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en in andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en in andere landen. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc. Het Bluetooth® woordmerk en logo zijn gedeponeerde handelsmerken en eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en het gebruik van deze merken door KPNV is onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contact

Vragen over DiamondClean Smart?

Bel ons op

Bel ons op 0900-2021177
Maandag t/m Vrijdag 08:00 -20:00
Zaterdag 09:00 -18:00