1
Tandenborstels

Sonicare

Philips Sonicare DiamondClean Smart

Elektrische sonische tandenborstel met app

  Philips Sonicare DiamondClean Smart

  Elektrische sonische tandenborstel met app

  Compleet systeem voor een gezondere mond

  DiamondClean Smart is niet zomaar een tandenborstel: het is een compleet mondverzorgingssysteem dat de beste resultaten van Philips Sonicare biedt voor een gezondere mond. U kunt nu het ultieme op het gebied van prestaties, persoonlijke begeleiding en intuïtief poetsen aanbevelen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Compleet systeem voor een gezondere mond

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Compleet systeem voor een gezondere mond

DiamondClean Smart is niet zomaar een tandenborstel: het is een compleet mondverzorgingssysteem dat de beste resultaten van Philips Sonicare biedt voor een gezondere mond. U kunt nu het ultieme op het gebied van prestaties, persoonlijke begeleiding en intuïtief poetsen aanbevelen. Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Sonicare DiamondClean Smart Elektrische sonische tandenborstel met app

Persoonlijke begeleiding, Smart-opzetborstelsensoren, Smart-herkenning van opzetborstels, 5 poetsstanden, 3 sterktes HX9944/03 Soortgelijke producten zoeken

Compleet systeem voor een gezondere mond

Onze beste tandenborstel met Smart Sensor-technologie

 • Verwijdert tot wel 10x meer tandplak* voor een grondige reiniging

  Verwijdert tot wel 10x meer tandplak* voor een grondige reiniging

  De Premium Plaque Defense-opzetborstel is bestemd voor de meest grondige reiniging. Door de zachte, buigzame zijkanten volgen de borstelharen het oppervlak van elke tand waardoor de borstel de tand 4x beter raakt en er tot wel 10x meer tandplak op moeilijk bereikbare plaatsen wordt verwijderd*.

 • Tot wel 7x gezonder tandvlees* in slechts 2 weken

  Tot wel 7x gezonder tandvlees* in slechts 2 weken

  Klik de Premium Gum Care-opzetborstel op het handvat voor een gezonder tandvlees. Het kleinere formaat en de tandvleesborstels reinigen zacht maar effectief langs de tandvleesrand waar het tandvlees het eerst ontstoken raakt. Het is klinisch bewezen dat met deze opzetborstel er 100% minder kans is op ontstoken tandvlees en het tandvlees binnen twee weken* tot 7 keer gezonder is.

 • Verwijdert tot wel 5x meer tandaanslag* in slechts 3 dagen

  Verwijdert tot wel 5x meer tandaanslag* in slechts 3 dagen

  De Premium White-opzetborstel is onze beste opzetborstel om tandaanslag te verwijderen. Het is klinisch bewezen dat de dicht op elkaar geplaatste borstelharen binnen drie dagen 5x meer tandaanslag* verwijderen.

 • Ter ondersteuning van een langdurig frisse adem

  Ter ondersteuning van een langdurig frisse adem

  De TongueCare+-tongreiniger, uitgerust met 240 MicroBristles van elastomeer, is speciaal ontworpen voor het reinigen van het zachte en poreuze oppervlak van uw tong. De flexibele MicroBristles volgen de randen en groeven en verwijderen zo opgehoopte bacteriën in combinatie met de antibacteriële BreathRx-tongspray. Dankzij de compacte vorm kunt u comfortabel de hele tong reinigen.

 • Helpt patiënten bij een betere verzorging van probleemgebieden

  Helpt patiënten bij een betere verzorging van probleemgebieden

  Als u specifieke plekken in de mond van een patiënt identificeert die meer aandacht nodig hebben door opeenhoping van tandplak, terugtrekkend tandvlees of een ander probleem, kan DiamondClean Smart helpen deze probleemgebieden aan te pakken. Patiënten kunnen deze plekken markeren in hun persoonlijke 3D-mond-kaart binnen de Philips Sonicare-app, en ze zullen iedere keer dat ze hun tanden poetsen herinneringen ontvangen om deze gebieden de extra zorg te geven die ze nodig hebben. De Philips Sonicare-app houdt een lopende geschiedenis van hun poetsgegevens bij, zodat patiënten hun prestaties eenvoudig kunnen beoordelen, hun vooruitgang kunnen volgen en hun dagelijkse mondverzorgingsroutine kunnen verbeteren.

 • Volgt en verbetert het poetsbereik van uw patiënten

  Volgt en verbetert het poetsbereik van uw patiënten

  De locatiesensor van DiamondClean Smart geeft de locatie aan waar ze te weinig poetsen voor een schoner gebit. Als er plekken zijn die uw patiënten consistent missen wanneer ze poetsen, brengt de locatiesensor deze plekken onder hun aandacht.

 • Helpt patiënten om minder te 'schrobben'

  Helpt patiënten om minder te 'schrobben'

  Met een elektrische tandenborstel moeten patiënten de borstel het werk laten doen in plaats van de borstel wrijvend te bewegen. DiamondClean Smart heeft een schrobsensor die hen helpt minder hard te poetsen voor een optimale techniek en een zachtere reiniging.

 • Opzetborstels synchroniseren met optimale poetsstand voor optimale resultaten

  Opzetborstels synchroniseren met optimale poetsstand voor optimale resultaten

  Wat de behoeften van uw patiënten op het gebied van mondverzorging ook zijn, DiamondClean Smart kan hen helpen daaraan te voldoen. Een microchip in de opzetborstel geeft de DiamondClean Smart aan met welke instellingen ze poetsen. Als ze bijvoorbeeld op een opzetborstel voor tandvleesverzorging klikken, weet de tandenborstel exact welke poetsstand en intensiteit optimaal zijn voor het zacht en toch effectief reinigen van hun tandvlees. Ze hoeven alleen nog maar op de aan-uitknop te drukken.

 • Zorg ervoor dat patiënten alles uit hun opzetborstels halen

  Zorg ervoor dat patiënten alles uit hun opzetborstels halen

  Na maanden normaal gebruik verslijten opzetborstels geleidelijk en verliezen ze hun stijfheid. Een algoritme dat de gegevens van slimme poetssensoren combineert met de microchip in de opzetborstels, geeft patiënten een nauwkeurige vervangingsherinnering voor elke opzetborstel. De Philips Sonicare-app bevat een slimme opzetborstelmonitor om de effectiviteit van de opzetborstel te volgen op basis van de werkelijke poetstijd en druk van patiënten. Deze vertelt hen wanneer een opzetborstel moet worden vervangen, zodat ze de beste resultaten blijven behalen. Ze hebben zelfs de optie om vervangende opzetborstels te bestellen via de app.

 • Biedt 5 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus

  Biedt 5 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus

  Met vijf poetsstanden (Clean, White+, Deep Clean+, Gum Health, Tonguecare+) en drie intensiteitsniveaus (laag, gemiddeld, hoog) kunnen uw patiënten hun poetservaring personaliseren voor optimaal comfort en complete reiniging. Zie de specificaties voor meer gedetailleerde informatie over de poetsstanden.

 • Waarschuwt patiënten wanneer ze te hard poetsen

  Waarschuwt patiënten wanneer ze te hard poetsen

  Uw patiënten merken misschien niet dat ze te hard poetsen, maar hun DiamondClean Smart wel. Als ze te veel druk uitoefenen, zorgt de intuïtieve druksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat ze precies weten wanneer ze zachter moeten poetsen. Tijdens onderzoeken hebben 7 van de 10 agressieve poetsers de poetsdruk verminderd dankzij de druksensor.

 • Een tweede kans om overgeslagen plekken te reinigen

  Een tweede kans om overgeslagen plekken te reinigen

  Als uw patiënten plekken missen tijdens een poetsbeurt, geeft de Poetscorrectie-functie van DiamondClean Smart hen de mogelijkheid om terug te gaan voor een tweede keer en onmiddellijk overgeslagen gebieden aan te pakken voor een volledigere reiniging.

Alle specificaties bekijken
 • dan een handtandenborstel
 • * vergeleken met een handtandenborstel met een goede tandpasta voor wittere tanden
 • ** vergeleken met DiamondClean
 • *** in de Gum Health-poetsstand vergeleken met een handtandenborstel gedurende 2 weken
 • **** na 3 dagen White+-poetsstand vergeleken met een handtandenborstel
 • ***** op basis van twee poetsbeurten van twee minuten per dag in de standaardpoetsstand

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in