1
Tandenborstels

Sonicare

Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected

Elektrische sonische tandenborstel met app

  • KA

  Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected

  Elektrische sonische tandenborstel met app

  Superieure poetsresultaten, real-time feedback.

  De Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected neemt alle onzekerheid weg als het gaat om uw mondverzorging. Meerdere slimme sensoren sturen uw poetsgegevens via draadloze Bluetooth® technologie naar de Sonicare-app voor persoonlijke begeleiding, feedback en een grondige gebitsreiniging. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Superieure poetsresultaten, real-time feedback.

De Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected neemt alle onzekerheid weg als het gaat om uw mondverzorging. Meerdere slimme sensoren sturen uw poetsgegevens via draadloze Bluetooth® technologie naar de Sonicare-app voor persoonlijke begeleiding, feedback en een grondige gebitsreiniging. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Sonicare FlexCare Platinum Connected Elektrische sonische tandenborstel met app

Persoonlijke begeleiding, Smart-poetssensoren, 3 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus, 2 opzetborstels HX9192/01 Soortgelijke producten zoeken

Superieure poetsresultaten, real-time feedback.

Tot wel 10x meer tandplakverwijdering en gezonder tandvlees*

 • Volg en verbeter je poetsbereik

  Volg en verbeter je poetsbereik

  De locatiesensor van FlexCare Platinum Connected geeft de locatie aan waar u te weinig poetst voor een schoner gebit. Als er plekken die u consistent mist wanneer u poetst, brengt de locatiesensor deze plekken onder uw aandacht.

 • Waarschuwt u wanneer u te hard poetst

  Waarschuwt u wanneer u te hard poetst

  U merkt misschien niet dat u te hard poetst, maar uw FlexCare Platinum Connected wel. Als u te veel druk uitoefent, zorgt de intuïtieve poetsdruksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat u precies weet wanneer u zachter moet poetsen. Op deze manier krijgt u begeleiding bij het aanleren van een betere poetstechniek.

 • Leert u om minder te 'schrobben'

  Leert u om minder te 'schrobben'

  Met een elektrische tandenborstel laat u de tandenborstel het werk doen in plaats van de borstel wrijvend te bewegen. FlexCare Platinum Connected heeft een schrobsensor die u helpt minder hard te poetsen voor een optimale techniek en een zachtere reiniging.

 • Een tweede kans om de overgeslagen plekken te poetsen met de Poetscorrectie-functie

  Een tweede kans om de overgeslagen plekken te poetsen met de Poetscorrectie-functie

  Als u toevallig plekken mist tijdens een poetsbeurt, volgt de Philips Sonicare-app uw dekking en geeft u de mogelijkheid om terug te gaan voor een tweede keer. De Poetscorrectie-functie biedt een aangepaste begeleiding op basis van uw persoonlijke poetsgegevens zodat u overgeslagen gebieden onmiddellijk kunt aanpakken voor een completere reiniging.

 • De begeleiding die u nodig heeft om uw poetsroutine te optimaliseren

  De begeleiding die u nodig heeft om uw poetsroutine te optimaliseren

  Met FlexCare Platinum Connected kunt u dagelijkse doelen stellen en uw vooruitgang bijhouden. De Sonicare-app houdt een lopende geschiedenis bij van uw poetsgegevens, zodat u uw prestaties gemakkelijk kunt beoordelen. Met persoonlijke begeleiding, tips en waarschuwingen van de app zal uw poetstechniek na verloop van tijd verbeteren. U kunt zelfs uw voortgangsrapport delen met uw tandarts.

 • Vergeet eventuele probleemgebieden niet

  Vergeet eventuele probleemgebieden niet

  Als uw tandarts of mondhygiënist(e) aangeeft dat bepaalde plekken in uw mond meer aandacht nodig hebben door opeenhoping van tandplak, terugtrekkend tandvlees of een ander probleem, kan FlexCare Platinum Connected u helpen die probleemgebieden aan te pakken. U kunt deze plekken in uw persoonlijke mondkaart in de Sonicare-app markeren om u eraan te herinneren deze extra zorg te bieden elke keer wanneer u uw tanden poetst.

 • Altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw opzetborstel

  Altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw opzetborstel

  Na maanden normaal gebruik verslijten opzetborstels geleidelijk en verliezen ze hun stijfheid. De Sonicare-app bevat een slimme opzetborstelmonitor om de effectiviteit van uw opzetborstel bij te houden op basis van uw daadwerkelijke poetstijd en druk. De monitor vertelt u wanneer u de opzetborstel moet vervangen zodat u de beste resultaten blijft behalen. U hebt zelfs de optie om rechtstreeks vanuit de app vervangende opzetborstels te bestellen.

 • Een aangepaste poetservaring

  Een aangepaste poetservaring

  Met 3 intensiteitsniveaus en 3 poetsstanden biedt FlexCare Platinum Connected optimaal comfort voor een grondige reiniging. Gebruik de Clean-poetsstand voor een fantastische dagelijkse reiniging, of de White-poetsstand voor het verwijderen van vlekken. Als u probleemplekken extra aandacht moet geven, zorgt de Deep Clean-poetsstand voor uitzonderlijke resultaten. Stel het intensiteitsniveau in op hoog voor de beste resultaten.

 • Volgt de contouren van tanden en tandvlees voor een grondigere reiniging

  Volgt de contouren van tanden en tandvlees voor een grondigere reiniging

  Onze AdaptiveClean-opzetborstel is de enige krachtige opzetborstel die de unieke vorm van uw tanden en tandvlees volgt. Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijkanten volgt deze opzetborstel alle contouren. De borstel verwijdert tot wel 10x meer tandplak dan een handtandenborstel. Terwijl de borstel langs het tandvlees poetst, wordt eventuele overmatige druk door te hard poetsen geabsorbeerd zodat u uw tandvlees spaart, hoe u ook poetst.

 • Timer om grondig poetsen te stimuleren

  Timer om grondig poetsen te stimuleren

  De BrushPacer-intervaltimer geeft aan wanneer het tijd is dat u de tandenborstel verplaatst naar een ander segment van de mond, terwijl de Smartimer u helpt de door tandartsen aanbevolen poetstijd van twee minuten aan te houden. Samen zorgen ze voor een geslaagde poetsbeurt.

 • Dynamische reiniging voor een verbeterde mondhygiëne

  Dynamische reiniging voor een verbeterde mondhygiëne

  Met 62.000 bewegingen per minuut biedt de Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected een superieure reiniging die u ziet en voelt. Onze sonische technologie reinigt dynamisch door vloeistof diep tussen de tanden en langs het tandvlees te spoelen. Terwijl uw FlexCare Platinum Connected-borstel zacht het tandvlees masseert, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en tandplak verwijderd. Het resultaat is een krachtige en toch zachte klinisch bewezen reiniging.

 • Past perfect bij uw levensstijl

  Past perfect bij uw levensstijl

  Wanneer de FlexCare Platinum Connected helemaal is opgeladen, heeft deze genoeg batterijduur voor twee weken regelmatig gebruik. Het eenvoudig in te pakken reisetui en de compacte reisoplader maken het u gemakkelijk om uw Philips Sonicare mee te nemen naar uw werk, school of op vakantie.

Alle specificaties bekijken
 • dan een handtandenborstel

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in