NL
EN
1
Signage-oplossingen

Multi-touchdisplay

  Multi-touchdisplay

  Zorg voor meer interactie

  Betrek uw klanten nog meer bij uw boodschap. Onze multi-touch-schermen zijn snel, nauwkeurig en extreem duurzaam. Hun uitzonderlijke prestaties worden geëvenaard door hun uitstekende betrouwbaarheid en functionaliteit. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Zorg voor meer interactie

Betrek uw klanten nog meer bij uw boodschap. Onze multi-touch-schermen zijn snel, nauwkeurig en extreem duurzaam. Hun uitzonderlijke prestaties worden geëvenaard door hun uitstekende betrouwbaarheid en functionaliteit. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Signage Solutions Multi-touchdisplay

65 inch, Met Android, Multi-Touch 65BDL3052T/00 Soortgelijke producten zoeken

Zorg voor meer interactie

met echte multi-touch in 4K UHD

 • Ervaar geweldige interactiviteit met echte multi-touch

  Ervaar geweldige interactiviteit met echte multi-touch

  Een geheel nieuwe manier van interactiviteit is nu beschikbaar dankzij geïntegreerde touch-technologie. Meer flexibiliteit en optimale gelijktijdige touch-bediening in combinatie met uitstekende bedieningsmogelijkheden voor ultieme gebruikersinteractie. De multi-touchschermen zijn voorzien van automatische aanraakherkenning. De USB-aansluiting is HID-compatibel, zodat u profiteert van echte Plug & Play.

 • SmartPower voor energiebesparing

  SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Inhoud opslaan en afspelen met intern geheugen

  Inhoud opslaan en afspelen met intern geheugen

  Sla inhoud op en speel deze af met intern geheugen. Upload uw media naar het scherm en speel inhoud direct af. In combinatie met de interne browser dient het ook als een geheugencache tijdens het streamen van online-inhoud. Als het netwerk ineens offline gaat, kan het interne geheugen inhoud blijven draaien door een cache-versie van de inhoud af te spelen. Zo kan u uw media blijven afspelen, zelfs wanneer er geen netwerkverbinding is.

 • CMND: volledige controle over uw displays

  CMND: volledige controle over uw displays

  Een robuust platform voor schermbeheer, CMND, geeft u de touwtjes weer in handen. Content bijwerken en beheren met CMND & Create of uw instellingen controleren en regelen met CMND & Control; het is allemaal mogelijk met CMND.

 • Android: gebruik uw eigen app of kies uw favoriete app om te gebruiken

  Doordat Android is geïntegreerd in het touchscreen, kunt u het meest geavanceerde besturingssysteem ter wereld gebruiken en uw eigen app rechtstreeks op het scherm opslaan. Dit betekent ook dat u voor de ingebouwde apps, zoals de browser, meteen de aanraakfunctionaliteit kunt gebruiken. Steek de stekker in het stopcontact en u kunt meteen interactief aan de slag. U kunt ook de ingebouwde planner gebruiken om uw apps en content in te delen op basis van het tijdstip. Met de automatische oriëntatiefunctie is wisselen tussen de staande en liggende weergave net zo eenvoudig als het scherm draaien.

 • 4K Ultra HD: de beste resolutie die u ooit hebt gezien

  Zie uw digitale signalering op een totaal nieuwe manier dankzij vier keer de resolutie van een traditioneel Full HD-scherm. De 3840 x 2160 pixels maken het beeld zo verfijnd en realistisch dat het wel een venster naar een nieuwe wereld lijkt te zijn.

 • Antireflectieglas met lage optische parallax

  Bij dit aanraakscherm zorgt het antireflectieglas met lage optische parallax voor de meest meeslepende aanraakervaring. Met weinig of geen schittering en een lage reflectie van het scherm, zijn de beelden loepzuiver met pure kleuren en een uitzonderlijke helderheid.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in