NL
EN
1
Hotel-TV

Professional LED-TV

    Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/28hfl2809d_12/28hfl2809d_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
    Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

    Professional LED-TV

    Optimale prestaties in een modern ontwerp

    Deze energiezuinige Hospitality LED-TV biedt efficiënte installatie via USB-cloning en speciale functies voor de hotelbranche zoals menu- en bedieningsvergrendeling. Bekijk alle voordelen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Optimale prestaties in een modern ontwerp

Deze energiezuinige Hospitality LED-TV biedt efficiënte installatie via USB-cloning en speciale functies voor de hotelbranche zoals menu- en bedieningsvergrendeling. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Professional LED-TV

28", Studio, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 28HFL2809D/12 Soortgelijke producten zoeken

Optimale prestaties in een modern ontwerp

met energiebesparende LED-technologie

  • Duplicatie van alle instellingen via USB voor een snelle installatie

    Duplicatie van alle instellingen via USB voor een snelle installatie

    U kunt in minder dan een minuut eenvoudig alle (kanaal)programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

  • Prachtige LED-beelden en een lager energieverbruik

    Prachtige LED-beelden en een lager energieverbruik

    Deze TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

  • USB voor weergave van multimedia

    USB voor weergave van multimedia

    Sluit uw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort aan de zijkant van uw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudbrowser op het scherm.

  • Welkomstbericht op het scherm

    Welkomstbericht op het scherm

    Telkens wanneer de TV wordt ingeschakeld, wordt er een welkomstbericht weergegeven.

  • Volumebeperking

    Deze functie stelt vooraf het volumebereik van de TV in, waardoor buitensporige volumeaanpassingen onmogelijk worden en er geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt voor de buren.

  • Vergrendeling installatiemenu

    Hiermee wordt niet-geautoriseerde toegang tot installatie- en configuratie-instellingen voorkomen zodat maximaal gebruiksgemak voor de gast kan worden gegarandeerd en onnodige kosten voor het opnieuw programmeren kunnen worden voorkomen.

  • Laag energieverbruik

    De TV's van Philips zijn zo ontworpen dat ze een minimaal energieverbruik hebben. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt ook voor lagere gebruikskosten.

  • Geïntegreerd Connectivity Panel

    Met het geïntegreerde Connectivity Panel kunnen gasten hun persoonlijke apparaten aansluiten op de TV, zonder hierbij een extern Connectivity Panel te hoeven gebruiken.

  • Bedieningselementen zijkant vergrendelen

    Als u in het instelmenu de optie selecteert om toegang tot de bedieningselementen van de televisie aan de zijkanten te vergrendelen of te ontgrendelen, wordt niet-geautoriseerde toegang tot het televisiemenu voorkomen, wat de hôtelier de tijd en moeite van het opnieuw installeren bespaart.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in