1
Retail

Een revolutie in de retail

 

Creëer de ultieme winkelbeleving met Philips. Als u uw winkel uitrust met de nieuwste professionele schermen van Philips, en ervaar de ultieme kleuren en het perfecte contrast gecombineerd met “Android intelligentie”. Houd de aandacht van klanten vast met boeiende content, interactieve interfaces en dynamische advertenties.

 

Philips biedt u de grenzeloze mogelijkheden van displays met het Android platform. Fascineer uw klanten met uw aanbod van apps, video's en interactieve content. Of u nu kiest voor kleine schermen voor aan de kassa of een imposante multimediawand. Met de professionele schermen van Philips zorgt u ervoor dat uw winkel aantrekkelijk blijft.

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage


Philips-schermen zijn ideaal voor de retail. Met de nieuwste apps, connectiviteit en interactieve functies haalt u de digitale wereld naar uw winkel.

Android
 

Maak uw winkelruimte net zo geavanceerd, snel en intuïtief als het Android-besturingssysteem waarmee Philips-schermen zijn uitgerust, zodat uw winkel de digitale wereld in huis haalt. U biedt dan het beste van twee werelden: fysieke producten gecombineerd met een grote hoeveelheid digitale apps en content.

Ambilight
 

Met Philips Ambilight ziet alles er indrukwekkender uit. Trek meer klanten door met een verfijnd omgevingslicht met dynamische kleuren op de muur de perfecte ambiance te creëren.

UltraBright
 

Op elke locatie en bij elke belichting zorgt Philips UltraBright ervoor dat uw scherm heldere, levendige kleuren en een goed contrast heeft. Het beeld is duidelijk en goed zichtbaar. Zelfs zonlicht heeft geen kans uw content te verhullen voor de klant.

Extreem dunne randen
 

Zorg voor nog meer impact met het zwevende design van professionele schermen van Philips. De extreem dunne randen en geavanceerde afstelmogelijkheden zorgen ervoor dat content groter en indrukwekkender wordt weergegeven. Creëer een naadloze videowall zo groot als u wilt dankzij het vrijwel randloze design.

 

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.