1
Healthcare

Gezondheidszorg op zijn best

 

Wanneer uw patiënten u nodig hebben, wilt u hen behandelen met het beste. Professionele schermen van Philips voor klinieken en ziekenhuizen zijn bedoeld om stress te verminderen en een natuurlijke kalmte teweeg te brengen. De schermen hebben een behuizing die speciaal is ontwikkeld voor medische toepassingen, zodat ze een veilige en schone kijkervaring bieden die ook nog eens eenvoudig te gebruiken is. 
 

Houd uw patiënten op de hoogte via livepagina's met informatie of houd ze bezig met hoogwaardige content. De Philips-schermen voor de gezondheidszorg hebben een uitmuntend contrast en een resolutie die optimaal is voor zowel goed als slecht verlichte omgevingen.

 

Aanbevolen modellen 

De Philips
Advantage


Philips-schermen hebben een centrale plek in de gezondheidszorg. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor maximale veiligheid en functionaliteit met een tegen ziektekiemen beschermde behuizing en tal van handige mogelijkheden.

Antibacterieel

 

Innovatie in een eenvoudig design, gebruiksklaar voor het ziekenhuis. Dankzij de antimicrobiële behuizing wordt de groei van de meest voorkomende micro-organismen geremd, wat zorgt voor een veiligere omgeving die minder onderhoud vereist. Ons assortiment van schermen voor de gezondheidszorg is ideaal voor klinieken, ziekenhuizen en tehuizen met medisch personeel en zorgverleners.

MyChoice

 

Met MyChoice kunt u extra inkomsten genereren zonder uw bestaande infrastructuur te hoeven wijzigen. De TV-zenders worden geactiveerd met een PIN-code. Patiënten kunnen zo'n PIN-code aanschaffen bij de balie of de betalingsterminal van het ziekenhuis.  

Serial Xpress Protocol

 

Sluit uw schermen eenvoudig aan op externe decoders, settopboxen en interactieve systemen van de grotere providers. Het Serial Xpress Protocol maakt op eenvoudige en efficiënte wijze verbinding.

Clinical D-beeld

 

Philips-schermen voor klinische beoordeling met Clinical D-beeld zijn in de fabrieksinstellingen gekalibreerd voor weergave in een met DICOM 14 compatibele grijstintenstandaard. Met hoogwaardige LCD-schermen met LED-technologie biedt Philips u consistente en betrouwbare prestaties tegen een goede prijs .

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.