1
Onderwijs

Het onderwijs heeft zich ontwikkeld

 

De onderwijssector verandert snel. Totale betrokkenheid betekent nu snelle toegang tot informatie, een veelzijdige connectiviteit, de mogelijkheid om de nieuwste apps en software te integreren en natuurlijk multimediacontent. De professionele schermen van Philips zijn vanuit deze achtergrond ontworpen. 

 

Voorzie uw personeel van de beste apparatuur om uw onderwijsinstelling voorop te laten lopen. Breng lessen tot leven met interactieve schermen in de klas. Rust uw faculteitskamers uit met de nieuwste technologie, zodat uw personeel gemotiveerd en trots blijft. Kortom, zet de volgende stap voor uw onderwijsinstelling met professionele schermen van Philips. 

Aanbevolen modellen

Philips voordeel


Door creativiteit, bediening en efficiëntie te combineren, zijn Philips-schermen perfect om de onderwijssector naar een hoger niveau te tillen. 

Multi-touch
 

Prikkel leerlingen met een interactief whiteboard. Onze touch displays hebben automatische herkenning, zijn plug & play en ondersteunen multi-touchpunten, wat interactief leren en efficiëntie stimuleert. 

SmartPower
 

Gebruik minder energie en bespaar ook nog eens op de operationele kosten. SmartPower is een functie voor energiebesparing die de backlight unit van het scherm regelt met vooraf ingestelde settings. Het resultaat is tot wel 50% lager energieverbruik.

CMND & Control
 

Beheer al uw verbonden schermen vanaf één centrale locatie. Met CMND & Control kunt u uw software, instellingen, planningen en contentconfiguraties voor al uw schermen snel en efficiënt bijwerken.

CMND & Create
 

Personaliseer uw content met CMND & Create. Deze krachtige softwaretool is inbegrepen bij uw professionele scherm van Philips en helpt u bij het ontwerpen en creëren van uw eigen multimediacontent. Zo kunt u op een eenvoudige en opvallende manier een boodschap overbrengen aan de leerlingen en faculteit.

 

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.