1
Bedrijven

Zakelijk voordeel

 

Dromen en innovatie beginnen vaak op het kantoor. Zorg daarom voor een inspirerende, indrukwekkende verzameling professionele schermen van Philips. In het assortiment grote, middelgrote en interactieve schermen vindt u de perfecte oplossing voor uw kantoorruimtes, vergaderzalen, ontspanningsruimtes, foyers en gangen. 

 

De fantastische beeldkwaliteit wordt gecombineerd met innovatieve functies. Onze nieuwe lijn is speciaal ontwikkeld voor het kantoor en zal uw personeel en klanten inspireren met slimme connectiviteit, een haarscherpe resolutie en talloze mogelijkheden. 

Aanbevolen modellen

Philips voordeel


Philips-displays zijn energiezuinig en uitgerust met functies als het eenvoudig delen van schermen, het splitsen van schermen en touch functionaliteit, waardoor ze zeer geschikt zijn voor de zakelijke markt.

QuadViewer
 

QuadViewer is functioneel en heeft een grote impact. Content uit maximaal vier verschillende bronnen tegelijk wordt weergegeven op één scherm, wat QuadViewer perfect maakt voor vergaderruimtes en controlekamers. 

SmartPower
 

Gebruik minder energie en bespaar ook nog eens op de operationele kosten. SmartPower is een functie voor energiebesparing die de backlight unit van het scherm regelt met vooraf ingestelde settings. Het resultaat is tot wel 50% lager energieverbruik.

FailOver voor vergaderruimten
 

Met FailOver maakt u het eenvoudiger om presentaties en videovergaderingen te houden. U kunt gemakkelijk tussen schermen schakelen, want afhankelijk van uw instellingen kunnen de schermen automatisch een andere bron selecteren. Hierdoor hoeft u niet meer handmatig te schakelen tussen bronnen wanneer iemand zijn of haar scherm wil delen. 

Multi-touch
 

Wijs gasten de weg met een interactief display. Onze Touchscreens, zijn plug & play en ondersteunen tot tien punten tegelijk, wat betrokkenheid en efficiëntie stimuleert. 

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.